Telefon
WhatsApp
YUSUFELİLİ KANOCULAR RİZE’DE ZİRVEDE
reklam1

YUSUFELİLİ KANOCULAR RİZE’DE ZİRVEDE

Türkiye Kano Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan "Akarsu Slalom Bahar Kupası" yarışları Rize Ardeşen’de düzenlendi.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Türkiye Kano Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan "Akarsu Slalom Bahar Kupası" yarışları Rize Ardeşen’de düzenlendi.

Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü 37 sporcu 4 antrenör 1 diyetisyen olmak üzere 42 kişi ile katıldığı yarışlarda verilen mücadeleler sonrasında kürsü şu şekilde oluştu;

Büyük Erkekler K1 kategorisinde Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcularından Mustafa Arda Acar birinci, Kubilay Yılmaz ikinci ve Serkan Özcan Yılmaz üçüncü oldu.

Büyük Erkek C1 kategorisinde Rize Gençlik ve Spor Kulübünden Emir Fazıl Yazıcı birinci, Yusufeli Belediyesi Spor Kulübünden Serkan Özcan Yılmaz ikinci ve Ekstrem Türk Spor Kulübünden Eren Morgül üçüncü oldu.

Büyük Kadınlar K1 Kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü’nden Fadime Kurt birinci oldu.

Genç Erkekler K1 Kategorisinde; Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübünden Hasan Mert Taşkıran birinci, Ardeşen Belediye Spor Kulübünden Ahmet Akif Aslıyüksek ikinci ve Yusufeli Belediyesi Spor Kulübünden Ali Kemal Aydın üçüncü oldu.

Genç Erkekler C1 Kategorisinde; Ardeşen Belediyesi Spor Kulübünden Mustafa Parlak birinci, Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Egehan Arslan ikinci ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübünden Hasan Mert Taşkıran üçüncü oldu.

Genç Kadınlar K1 Kategorisinde Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Elif Ceylin Yer birinci oldu.

Yıldız Erkek K1 Kategorisinde Yusufeli Belediyesi Spor Kulübünden Mehmet Akif Tokgöz birinci, Ekstrem Türk Spor Kulübünden Alperen Şafak ikinci ve Yusufeli Belediyesi Spor Kulübünden Yusuf Aktaş üçüncü oldu.

Yıldız Erkek C1 Kategorisinde Yusufeli Belediyesi Spor Kulübünden Berat Yiğit Çınar birinci ve Ekstrem Türk Spor Kulübünden Aziz Yahya Aksoy ikinci oldu.

Minik Erkek K1 Kategorisinde Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü Sporcularından Uğurcan Ay birinci, Vural Ahmet Aykan ikinci ve Ekstrem Türk Spor Kulübünden Mustafa Sıraç Taşçıoğlu üçüncü oldu.

Minik Kadınlar K1 Kategorisinde Yusufeli Belediye Spor Kulübü Sporcularından Buket Kaya birinci oldu

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptığı değerlendirmede, "Komşu ilimiz Rize’de düzenlenen Akarsu Kano Bahar Kupası yarışları bugün itibariyle tamamlandı. Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü 37 Sporcu ile katılım sağladık. Birbirinden güzel ve heyecanlı mücadelelere imza atan sporcularımızı kutluyorum. Kano sporunun kalkınması ve gençlerimize umut olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni ilçe merkezimizde inşa edeceğimiz yapay kano parkurumuz ile birlikte kano sporunu daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz. Hem akarsu hem de durgun su alanlarında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kano alanında ilçemizi çıkarttığımız seviyeyi koruyarak daha üst basamaklara tırmanmayı hedefliyoruz. Kano Federasyonu Başkanımız Sn. Alper Cavit Kabakçı beyefendi ve yönetim kurulu üyesi dostlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yusufeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Kırbıyık,” Rize de düzenlenen müsabakalar sonrasında derece alarak bizleri gururlandıran sporcularımızı tebrik ediyorum. Yusufeli ilçesi olarak Kano’ya büyük önem veriyoruz. İnşallah bu sporu yaşatacak ve daha üst seviyelere çıkartacağız. Kano sporuna olan desteğinden dolayı Belediye Başkanımız Sn. Eyüp Aytekin’e ve Kano Federasyonu Başkanımız Sn. Alper Cavit Kabakça’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği