Telefon
WhatsApp
Yüksek Mühendis Zafer Yerli Ak Parti Artvin Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
reklam1

Yüksek Mühendis Zafer Yerli Ak Parti Artvin Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

 

28. dönem milletvekilliği için Orman Yüksek Mühendisi Zafer Yerli AK Parti'den aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı’ya aday adayı başvuru dilekçesini sunan Zafer Yerli, böylelikle aday adaylığını resmileştirmiş oldu.

İl Başkanı Fatih Tahtalı, Zafer Yerli’ye başarı dilekleri ile birlikte hayırlı olsun temennisinde bulundu. Dilekçesini İl Başkanı Fatih Tahtalı’ya sunan Zafer Yerli, yaptığı kısa açıklamada; “14 Mayıs 2023 Tarihinde Yapılacak Olan 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisinden Artvin Milletvekilliği Aday Adaylığı İçin Serhat Şehrimiz den Çıktığımız Bu Kutlu Yolda Türkiye Yüzyılına Destek Olmak İçin Durmadan Yorulmadan Yola Devam.. Allah Hakkımızda Hayırlı Ne İse Onu Nasip Eylesin İnşallah. Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun Diyor Tüm Hemşehrilerimizi Sevgi Saygı ve Muhabbetle Selamlıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Yüksek Mühendis Zafer Yerli Kimdir?

 

15.02.1980 Artvin ili Yusufeli ilçesi Zeytincik Köyü Doğumluyum. İlk Öğrenimimi Yusufeli İlçesine bağlı Zeytincik Köyünde tamamladım. 1990 yılından beri Artvin Merkez de ikamet etmekteyim. 1996 yılında Artvin Endüstri Meslek Lisesi, 2002 yılında Artvin Çoruh Üniversitesi, 2012 yılında da Artvin Çoruh Üniversitesi (Yüksek Lisans) Mezunu olarak eğitim hayatımı Orman Yüksek Mühendisi olarak tamamladım. 2006 yılında kurmuş olduğum Mühendislik Proje ve Danışmanlık Firmam da Özel sektörde aktif olarak 17 yıldır hizmet vermekteyim ve halen devam etmektedir. 2002 yılında Ak Parti Artvin il gençlik kolları yönetimi görevi ile başladığım siyasi hayatımı, İlçe yönetimi, İl Yönetimi daha sonra 2014-2019 Artvin Belediye Meclis Üyesi ve en son Ak Parti Artvin İl Başkanlığından aday adayı olmam münasebet ile istifa ettim. MÜSİAD Artvin Şubesinin kurucularından olup, halen aktif olarak yönetim kurulundaki görevime devam etmekteyim. TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Merkezine bağlı Erzurum Şubesi Yönetiminde 2012 yılından beri aktif olarak görev almaktayım ve halen görevimiz devam ediyor. 2015 yılından beri Evli ve 2 erkek çocuk babasıyım. Aktif olarak Artvin merkezde Yerli Ormancılık Proje Enerji Danışmanlık İnş. Ltd. Şti firmasının sahibi olarak hizmet vermekteyim.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği