Telefon
WhatsApp
Ve Hamza Gezmiş, İYİ Parti'den Artvin Milletvekili Aday Adayı Oldu
reklam1

Ve Hamza Gezmiş, İYİ Parti'den Artvin Milletvekili Aday Adayı Oldu

 

Seçimler yaklaştıkça siyasi partilerde hareketlilik sürüyor. Hareketliliğin yaşandığı İYİ Parti'de Artvin Milletvekilliği için aday adayı olması beklenen eski futbolcu ve spor yöneticisi Hamza Gezmiş, resmi olarak aday adaylığı başvurusu yaparak adaylığını açıkladı.

 

Hamza Gezmiş, İYİ Parti Artvin Milletvekili Aday adaylığı başvurusuna ilişkin basına ve kamuoyuna açıklamada bulunan Hamza Gezmiş, " 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Artvin İyi Parti Milletvekili Aday Adayı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde; Tek kişilik karar mercilerinin keyfine sıkışmaktan yorulup, eşit temsili savunan güçlendirilmiş parlamenter sistem adına çalışmak için, Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını hızlı ve çözüm üreten, liyakat sahibi kişilerle ülkemizi aydın milletler sınıfına yüceltmek için, Ülkemizde bulunan göçmenlerin, ülkelerine güvenle gitmelerini sağlayacak doğru projelerde çalışmak için, Yapılan tüm yolsuzlukların hesabını sormak, halka ait paranın yeniden halka verilmesini sağlamak için, Ekonomik çöküş hızının altında ezilen, açlık sınırında yaşayan halkımız için, Gençlere başararak öncü olmak için, Yüksek İslami ahlak ve inancımızı yozlaştırıp, kişisel rant ve menfaatleri uğruna basitçe harcayıp, değerlerimizle oynanmasına daha fazla müsaade etmemek için, Çocukların yatağa aç girmediği; hakkın, hukukun ve adaletin egemen olduğu bir Türkiye için, Liyakatli gençlerin hakkını aldığı, alanında yükseldiği bir Türkiye için, Milyonlarca vatandaşımızın açlık ve yoksulluk sınırının altında yaşamadığı bir Türkiye için, Hiç kimsenin farklılıklarından dolayı ötekileştirilmediği; farklılıklarımızın zenginlik olarak kabul edildiği bir Türkiye için, İnsanların konuşursam, sosyal medyada eleştiri yaparsam; başıma bir iş gelir mi? kaygısını duymadığı, özgürlüğün ve eşitliğin egemen olduğu bir Türkiye için, İşçilerin, emekçilerin, kadın ve çocukların, ürünü dalda kalan çiftçinin, barınmanın ve geçinmenin derdine düşen öğrencilerin, esnafın, baskı altına alınan memurların, depremde hayatını kaybedenlerin ve depremde mağdur olanların; kısacası herkesin ve her kesimin sesi olmak için aday adayıyım. Son olarak; Serhat şehrimiz, “GÖĞE KOMŞU TOPRAKLAR” diye anılan doğduğum kent Artvin’in Ankara’daki sesi, gözü, kulağı olmak için, İyi Parti 28. Dönem Artvin Milletvekili Aday Adayıyım. Değerli hemşerilerim, aktif siyasete girdiğim tarihten beri İyi Parti İl Teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla aylarca birlikte çalıştık. Artvin’in her ilçesi, her köyüne giderek çok kıymetli hemşerilerimizle tanıştık. Gönülden sohbetler yaptık. Çok güzel dostluklar kurduk. Hemşerilerimizin sorunlarını, isteklerini, dileklerini not aldım. Artvin’li hemşerilerimin ülke ekonomisine verdiği katkılar için yaptıkları fedakarlıkların karşılığını alabilmesi için, partimle birlikte her zaman elimden gelen her şeyi yapacağımı bir kere daha belirtmek isterim. Ülke olarak 85 milyon hep birlikte 15 Mayıs’ta bambaşka bir güne uyanacağız. Hep birlikte umutları yeşertecek İyi Parti Güneşinin doğuşuna şahit olacağız diyor, saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

Artvin İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı HAMZA GEZMİŞ KİMDİR? ÖZGEÇMİŞİ

 

12.05.1979 Artvin’in Borçka ilçesi doğdu, ilkokul ve ortaokulu Murgul’da, liseyi Ankara Batıkent’te tamamladı. Üniversite eğitimimi Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünde 2002 yılında tamamladı.

Yüksek lisansımı İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Spor Yönetimi Bölümünde (Tezli olarak) 2018 yılında tamamladı. “Spor Kulüplerinin Yönetim Yapısının Algılanan Performansa Etkisi” konulu yazdığı tez uluslararası yayına dönüştürüldü.

Doktora çalışmalarına devam etmektedir. Askerlik görevimi 2012 yılında tamamladı.

İŞ DENEYİMİ:

 2015 tarihinde tekstil ve spor malzemeleri üretimi, ithalat ve ihracatı amacıyla kurduğu şirketle ticari hayata atıldı.

2021 yılında merkezi Artvin olarak kurduğu şirketle memleketinde Enerji ve İnşaat alanında yaptığı yatırımlarla bölgenin gelişimi ve istihdam yaratılması yönelik faaliyetleri devam etmektedir.

 Ekim 2018- Halen Paris Saint-Germain Academy Türkiye Teknik Sorumlusu.

 Ocak 2018 - Eylül 2018 Reflex Sport Management’te Teknik Danışman.

 Ağustos 2017 – Ocak 2018 Radyospor - Lig Radyo’da Futbol Yorumcusu.

 Mayıs 2016 - Ağustos 2017 Yeni Birlik Gazetesi’nde Spor Yazarı.

 Mayıs 2016 - Ağustos 2017 Bengütürk TV 1.Lig Postası Futbol Yorumcusu.

 Kasım 2016 - Mayıs 2017 Beylerbeyi A.Ş’de Teknik Danışman.

 Temmuz 2015 - Mart 2016 Kartalspor’da Sportif Direktör.

 Ocak 2015 - Mayıs 2015 TFF 2.Lig Kartalspor’da futbolcu.

 Ağustos 2014 - Aralık 2014 TFF 3.Lig Sakaryaspor’da futbolcu.

 Temmuz 2013 - Mayıs 2014 TFF 2.Lig Sarıyer’de futbolcu.

 Şubat 2013 - Mayıs 2013 TFF 1.Lig Şanlıurfaspor’da futbolcu.

 Haziran 2012 - Şubat 2013 TFF 1. Lig Göztepe A.Ş’de futbolcu.

 Haziran 2011 - Mayıs 2012 TFF. 1 Lig Kartalspor’da futbolcu.

 Temmuz 2010 - Mayıs 2011 TFF. 1 Lig Kartalspor’da futbolcu

 Temmuz 2009 - Mayıs 2010 TFF 1.Lig Kartalspor’da futbolcu.

 Ocak 2009- Mayıs 2009 TFF 1. Lig Orduspor’da futbolcu.

 Haziran 2007-Ocak 2009 TFF 1. Lig Sakaryaspor’da futbolcu.

 Haziran 2006 - Mayıs 2007 TFF 1.Lig Orduspor’da futbolcu.

 Ekim 2005 - Mayıs 2006 TFF 1.Lig İstanbulspor A.Ş’de futbolcu.

 Haziran 2004 - Mayıs 2005 Süper Lig Akçaabat Sebatspor’da futbolcu.

 Temmuz 2003 - Mayıs 2004 Süper Lig Akçaabat Sebatspor’da futbolcu.

 Haziran 2002 - Mayıs 2003 TFF 1.Lig Akçaabat Sebatspor’da futbolcu.

 Haziran 2001 - Mayıs 2002 TFF 1. Lig Akçaabat Sebatspor’da futbolcu.

 Eylül 2000- Mayıs 2001 TFF 3. Lig Bulancakspor’da futbolcu.

 Temmuz 1999- Mayıs 2000 TFF 3. Lig Akçaabat Sebatspor’da futbolcu.

SİYASİ ÇALIŞMALARI:

 2022 yılı Şubat ayında İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in teveccühü ile taktığı rozet sonrasında siyasi hayatı başladı.

 2022 yılında İyi Parti Spor Kurulu Başkanı Sayın Vedat Bayram’ın daveti üzerine İyi Parti Spor Kurulunda Koordinatör Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.

 ‘Anlat İstanbul’ kapsamında birçok faaliyete katıldı ve spor kulüpleri ziyaretinde bulundu.

 İyi Parti Spor Kurulu çalışmaları kapsamında Eskişehir, Ankara ve Artvin Belediye Başkanları ve Spor Müdürlükleriyle ‘Yetenek Taraması ve Gençlerin Spora Yönlendirilmesi’ projesinde çalıştı.

 Artvin teşkilatlarımızın tüm programlarına katılarak destek verdi.  Deprem sonrası depremzedelerle ilgili İyi Parti adına saha çalışmalarında bulundu.

 Üyesi bulunduğu sivil toplum kurum ve kuruluşlarının amaçları doğrultusunda halen çalışmaktadır.

DİĞER BİLGİLERİ:  BAÜ Mezunlar Derneği, KTÜ Mezunlar Birliği Vakfı, Özbalkangücü Derneği, Artvin Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Borçka Çoruh Vadisi Derneği, Yeşilay, Tüfad, Profesyonel Futbolcular Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının üyesi.

 Evli, 3 çocuk babası.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği