Telefon
WhatsApp
Ustabaş, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı
reklam1

Artvin Hopalı Malı Müşavir Hakan Ustabaş, AK Parti’den İstanbul Milletvekili Aday Adayı

 

Ustabaş, AK Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

 

Genel seçimlerde aday adaylığı başvuru süreci bitti. Artvinli olan hemşehrilerimiz de büyükşehirlerden milletvekili aday adayı olmak için siyasi partilere başvuruda bulundular. Artvin Hopalı Mali Müşavir Hakan Ustabaş AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu.

 

AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Hakan Ustabaş, milletvekilliği tercihi ise İstanbul oldu. Hakan Ustabaş, Artvin’i İstanbul’da başarıyla temsil eden, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyesi Hakan Ustabaş, aynı zamanda İstanbul Uzlaştırmacılar Derneği’nin de kurucu başkan yardımcısı. Hakan Ustabaş’ın Artvin’in aday yapılıp seçilmesi durumunda ilimizi mecliste güçlü bir şekilde temsil edecek isimler arasında olması bekleniyor. Bir çok hemşehri derneği Ustabaş’a başarı temennisinde bulunurken, aday adaylığı da Artvin’de de olumlu yankı buldu.

 

Hakan Ustabaş kimdir?

 

1972 Artvin –Hopa doğumlu olan Hakan Ustabaş İlkokul ve ortaokul eğitimini Hopa ilçesinde; Lise öğrenimini ise İstanbul Pertevniyal lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Haliç Üniversitesi muhasebe ve denetim alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. 1992-1996 yılları arasında yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere çeşitli firmalarda muhasebe sorumlusu olarak çalıştı.

1997-2010 Yılları arasında Mali Müşavirlik ofisinde büro yöneticisi olarak çalıştı. 01.11.2006 yılında Mali Müşavirlik belgesi aldı.

01.11.2011 Tarihinden itibaren Beyoğlu ilçesinde Mali Müşavirlik Ofisini kurdu. 2015-2019 yıllarında İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği ( Meslekte Birlik )Yönetim Kurulunda görev aldı. 01.01.2018 tarihinde İstanbul Meslekte Birlik Genel Sekreterliği görevini, 01.01.2020 tarihi itibariyle de Başkan Vekilliği görevi devam etmekle birlikte; Yeni Dünya Vakfı Denetim kurulu üyeliği görevini de icra etmektedir.

Aynı zamanda bağımsız olarak Yurt içi ve yurt dışında bulunan uluslararası bir çok firmaya müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Bir çok mesleki eğitimle birlikte konkordato komiserliği eğitimini de tamamlamıştır.

Muhasebe, Finans ve İş hukuku alanlarında Adalet Bakanlığı Bilirkişisi olarak seçilmiştir.

Adalet bakanlığına bağlı, uzlaştırmacı olmayı hak kazanmış ve bu görevine de devam etmektedir.

2017 yılında İstanbul da kurulan İstanbul Uzlaştırmacılar Derneği’nin kurucu başkan yardımcısıdır.

2019 yılı mayıs ayında Meslekte Birlik Gurubunu temsilen, İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasının Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve görevini ifa etmiştir.

Evli ve üç çocuk babası olan Hakan Ustabaş Orta derecede Gürcüce ve Fransızca bilmektedir.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği