Telefon
WhatsApp
Türkiye’nin Yakından Tanıdığı Erkan Çağatay Kuruoğlu, MHP’den Artvin Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
reklam1

Ve MHP’de Uluslararası Havacılık Firmalarında Üst Yönetici, Turizm, Ticaret Tecrübeli Bir İsim Milletvekili Aday Adayı Oldu

Türkiye’nin Yakından Tanıdığı Erkan Çağatay Kuruoğlu, MHP’den Artvin Milletvekili Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Genel seçim tarihi yaklaştıkça siyasi partilerde aday adaylığı başvuru hareketliliği yaşanıyor. Bir süredir sessizliğini koruyan MHP’de ülke çapında tanınan, uluslar arası Havacılık, ticaret ve turizmde konularında bugüne kadar birçok global firmada üst düzey yöneticilik yapmış, 1990’lı yıllarda Arhavi’de Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerinde bulunmuş, ülkemiz medyasının çok yakından tanıdığı bir isim olan Erkan Çağatay Kuruoğlu, MHP Genel Merkezi’ne giderek Artvin Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aday adaylığı başvurusunda bulunduktan sonra MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi de ziyaret eden Kuruoğlu, daha sonra Artvin medyasına özel açıklamalarda bulunarak adaylığının nedenlerini ve nasıl bir milletvekili olacağını da anlattı.

 

Ben Artvin, Arhavi’de Doğdum, Artvin’in Toprağında Yoğruldum

 

Milliyetçi Hareket Partisi Artvin Milletvekilliği adaylığı için Artvin’de son dakika sürpriz gelişmesi yaşanıyor. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ederek emir ve görüşlerine ve hayır dualarına başvuran Kuruoğlu, bu görüşmenin ardından da Artvin medyasına önemli açıklamalarda bulundu. Kuruoğlu, Artvin’in yakından tanıdığı bir isim olduğunu ve Arhavi’de doğduğunu, Artvin’in topraklarında yoğrulduğunu vurgulayarak kendini tanıtan Kuruoğlu; “ Ben Artvin Arhaviliyim, öğretmen çocuğuyum. Babam Arhavi’de uzun süre öğretmenlik yaptı. Arhavi’nin Üçler köyündenim. İlk, orta ve Lise öğrenimimi tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Turizm ve İşletme Bölümü’nden mezun oldum. İş hayatımda çeşitli otellerde yöneticilik yaptım. Türk Hava YOLLARI’nın kuruluşu olan Gate Gourmet Usaş’ta Satın Alma Müdürlüğü, Alman Hava Yolları Lufthansa Grup Şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği ve genel müdürlüğü, Ticari işler ve SATINALMA direktörlüğü yaptım. Daha sonra Eraysan’da genel müdürlük yaptım. Emekli oldum ve kendi şirketim 2B Satın alma İthalat-İhracat ve E-Ticaret şirketini kurdum. 3 farklı branşta faaliyet gösteriyoruz. Arhavi ve Artvin ile bağım hiçbir zaman kopmadı, kopamaz da. Kardeşlerim Artvin Devlet Hastanesi’nde hekimler. Annem orada yaşıyor. Biz de her dönem Artvin’deyiz. Artvin’in güzelliğini, Artvin’in insanını içimizde yaşıyoruz. Biz her zaman kendimizi Artvinli hissettik ve hissetmeyi de sürdüreceğiz. İş hayatımda uluslararası firmalarla çalıştım. 30’a yakın ülkenin bölge yöneticiliğini yaptım. O yıllarda biraz ülkemden uzak kaldığım dönemlerde bile ülkeme, ilime, ilçeme gider, toprağım ile atam ile yurdum ile çocuklarımı buluşturmaya çalıştırdım. Her bulduğumuz fırsatı memleketimizde geçirmeye çalıştık. Annem, babam ve kardeşlerim hep oradaydı. Artvin’in Kaçkar’ından Kafkasör’üne, Barhal’ından Şavşat Sahara’sına, Ardanuç’un Geçitlisi’nde Arhavi’nin yaylalarına kadar güzel vatanımın her bir karış toprağına ayak bastım ve o bölgede yaşadım. 1993-1997 yılları arasında Arhavi Ülkü Ocakları Başkanlığı yaptım. Ticarete atıldıktan sonra da İstanbul’da yaşamaktayım. Emekli olduk artık ve zamanının geldiğine inanıyorum. Artvin’e ve Artvinliye hizmet için yola çıkıyoruz. Bu yönde çaba göstereceğiz” diyerek kendini tanıttı.

 

Global Firmalarda üst Yöneticilik Yaptığımız İçin Ülkemiz Medyasının Yakından Takip Etmesi Normaldi

 

Ülkemiz medyasının yakından tanıdığı bir isim olan MHP Artvin Milletvekili aday adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu, “Global bir firmanın yöneticiliğini yapmak vesilesi ile Ulusal haber ajanslarında bir çok haberimiz, yazımız, makalemiz, düşüncelerimiz ve ülkemizin geleceğine dair fikirlerimiz ve olumlu katkılarımız yayınlandı. Yayınlanmaya da devam ediyor. Kendi işime devam ederken de ülkemizde distribütörlüğünü yaptığımız ürünlerin başarıları, Türkiye Marka ödülleri, patentler ve ürünlerimiz medyada yer aldı. Bu sebeple medyada insanların aşina olduğu bir kişiyiz ve firmayız” diyerek ülke çapında medya tarafından takip edilen isimlerden olmasının nedenlerini açıkladı.

13 yaşında babasının vasıtasıyla Ülke sevgisi Millet aşkı, TÜRKİYEM ile yoğrulan bedenim siyasete ile buluştu ve o günden beri de Ülkü Ocakları ve MHP’de çeşitli kademelerinde görevler aldığını anlatan Kuruoğlu, “ Ben 13 yaşında siyasete babamın Türk Milliyetçiliği sayesinde girdim. O günden bu güne Türk Milliyetçisi ve ülkücü bir fert olarak yaşamaya ülkücü olmaya çalışıyorum. Hani dünyadan göçünce ülkücü olup olmadığımı insanlarımız ancak o zaman karar verecek. Üniversite yıllarımda öğrenci dernekleri, daha sonraki dönemlerde Arhavi Ocak Başkanlığı yaptım. Antalya yaşamım döneminde Antalya MHP disiplin kurulu üyeliği görevlerinde bulundum. Daha sonra Profesyonel İş hayatım nedeniyle fiili olarak görevler alamadım. Yurt dışı görevlerimin sıklığı buna engel oldu. Ülkem ile ilgili düşüncelerde ise asla siyasetin dışında kalmadım, aksine hep içerisinde oldum ve daha da Büyüdü, çünkü ben Türkiye’m, Türk Devleti, Türk Milleti, Türk Devletler Birliği denildiğinde, Milli çıkarlarımız gündeme geldiğinde her zaman global yabancı firmalarda dahi çalışırken gerekli hassasiyetleri göstermiş bir kişiyim. Her zaman bir Türk Milliyetçisi gibi yaşamaya çalıştım. Siyaset milletine, ülkesine, bölgesine hizmettir. Projeler üretmektir. İnsanının kalbine dokunabilmektir. İz bırakmaktır. Bunu iyi yapabileceğimizi düşünüyorum. Biz Türkiye siyaseti yapmayı amaçlıyoruz amacımız ve hedefimiz budur. Ülkemiz için, ilimiz için siyaset yapmaya çalışıyoruz. Artvin için günü birlik Siyaset ve hedefler değil, uzun vadede en iyisini, en doğrusunu tespit ederek ona göre siyaset üretme hedefinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. Örneğin Ben Artvin’imize Önce Fabrika istihdam gerekliliğini düşünüyorum. Bağış okullar yapıyoruz içinde çocuklarımız yok aileler göçmüşler, iş imkanı olan illere gitmişler. Okular da anlamsız istihdamda. Bunu yaparken de SİYASETSİZ paylaşımcı, katılımcı, toplumun düşüncelerini alarak yapmayı çok önemsiyorum. Ekip çalışmasına çok inanıyorum ve güveniyorum. Hayatım boyunca da hep ekip çalışması inandım uyguladım ve yaptım. Artvin’de de güzel bir ekip çalışması ile çok güzel şeyler olabileceğine inanıyorum” diye konuştu. 

 

Ben Artvin’deki Ayşe Teyzem, Mehmet Amcamı, Kısacası Artvin’i Temsil Etmek İçin Aday Adayı Oldum

 

Siyasete giriş nedenlerini anlatan Kuruoğlu, kendisinin Artvin’de Siyaset ayrımı yapmadan Herkesin, ARTVİNLİ’nin sessiz çoğunluğun yükselen sesi olmak, Artvin halkının meclisteki sesi olmak için siyasete girdiğini söyledi. Kuruoğlu, açıklamasının bu bölümünde; “Ben Türk Milliyetçileri ve Artvin’deki ülkücüleri Yanı sıra, BİZ ARTİNLİYİZİN den yola çıkarak hiç kimseyi ayırt etmeksizin Artvin’in Köyünde İlçesinde yukarısında aşağısında yaşayan Ayşe Teyzem, Mehmet Amcam, Ali Kardeşim, Fatma Bacımı Ankara’da temsil etme adına siyasete girdim. Onların gür sesi olacağım. ADAYLIK başvurumla birlikte Yıllardan beri Biz Artvinliyiz davasına hizmet etmiş bir çok arkadaşımın sesi, kulağı ve düşüncesi oldum. Çokta olumlu tepkilerde geliyor” diye konuştu.

 

Artvin’in İnsanını Artvin Halkı İle Birlikte Artvin’in Kendi Zenginliklerini Ön Plana Çıkararak Zenginleştireceğiz

 

Milletvekili olduğu takdirde yapmak istediği çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Erkan Çağatay Kuruoğlu, Artvin’in kendi zenginliklerini ortaya çıkararak ki Bu yüksek düzeyde katma değer ortaya koyarak Artvin halkını zenginleştirebileceklerini ifade etti.

Kuruoğlu; “Artvin Türkiye’nin sınır bölgesi. Özel İnsanı ve doğasıyla bence ülkemizin cenneti. Dünya’nın 30-35 ülkesini gezdim. Dünya’nın farklı ülkelerde en az 70-80 ilini gezdim. Ben Artvin gibi farklı yapıların birbiriyle kaynaştığı, farklı doğal güzelliklerine sahip bir ilini hiçbir yerde gezmedim görmedim. Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa’da sahil, Borçka’da farklı bir doğa ve atmosfer, Artvin Merkez’de bambaşka bir doğal yapı, Ardanuç ve Şavşat’ta tarihi açıdan bambaşka değerler, Murgul’un elması bile özeldir, yüksek değer içermektedir, keza Yusufeli’nde Güzel insanların yaşadığı, birçok medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve bambaşka bir doğal yapı. Artvin’in bir çok noktası farklı tarih kokan bölgeler. Sanat Tarihi ve turizm eğitimi aldığım için bunları bilmekteyim. Dolayısıyla tezimde bölge ile alakalıydı. Ardanuç’un tarihi yapısı, Yusufeli’nin tarihi değerleri, Murgul’un insanının cefakar yapısı anlatılmaz ancak yaşanır diyorum. Artvin’in Bu güzelliğini tanıtmak için Hopa limanına Cruise Turları( Yolcu gemileri) yanaşarak Artvin’in ayrıcalığını Tüm dünyaya tanıtarak yaşatmalıyız. Artvin insanının çok daha iyi şeylere layık olduğuna inanıyorum. Artvin’de farklı fikirler ve projeler üretmek gerektiğini düşünüyorum. Ekonominin Üretmenin siyaseti olmamalı sadece kalkınma olmalı. Artvin’imizin en az 5 Uluslar arası anlamada markası olmalıdır. Bu markaların biride Artvin’in Çok özel ve farklı iklimlerin aynı anda yaşanan doğası olmalıdır. İnanın Kaçkar’ın İsviçre Alplerinden azı yok fazlası var. Ama biz markalaştıramadık tanıtamadık bunu sağlayacağız. Bu bölgeyi çok güzel kalkındıracak farklı projeler olabileceğini, sadece insanlara bir iki gün gelip konuşup gitmek değil, Dünya’da benzer coğrafyada, farklı bölgelerde neler yapılıyor ise onların yapılabileceğini, yapmamız gerektiğini düşünüyoruz.

Çok ciddi projelerimiz var. Sadece şahsım adına söylemiyorum bir çok arkadaşım adına söylüyorum, ortak üretilmiş projeler var. Dolayısıyla Artvin’imizi mükemmel bir gelir seviyesine kavuşturmak, insanımızın hak ettiği noktada olmasını sağlamak için, günü birlik siyaset değil uzun vadeli projeler üreterek uygulamak olacak amacımız. Çünkü biz Artvinliyiz çalışkanız, Üretkeniz, sağduyuluyuz, Ülkemize devletimiz bağlı okuyan bir toplumuz biz UNUTULMAYI değil HERZAMAN hatırlanmayı hak ediyoruz. Biraz derinlemesine düşünen bir siyasi tarzımız olacaktır. Artvin Bugün Orta Asya ve Kafkaslar’ın denize açılan noktası Artvin ve Hopa olabilir. Orta Asya ve Türki Cumhuriyetlerinin Karadeniz’e açılan noktası Hopa ve Hopa Limanı olabilir. Bu konu üzerinde çalışılmalı devlet kurumlarımız harekete geçirilmelidir. Demir yolu ile bağlanacak, Hopa Limanı ile bağlantılı Orta Asya’ya gidecek bir hat çok ciddi bir şekilde Artvin’imize katkı sağlayabilir. Bildiğiniz üzere son zamanlarda deniz turizminden çok doğa turizmi önemseniyor.

Bunun da çok iyi tanıtımı yapılarak çok farklı noktalara gidebileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Artvin’i Artvin Halkı İle Birlikte Mecliste Tek Yürek Temsil Edeceğiz

 

Milletvekili olduğunda nasıl bir milletvekilliği yapacağına dair de açıklamalarda bulunun MHP Milletvekili aday adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu, “ Artvin’in tüm ilçelerinde milletvekili irtibat bürosu gibi bir kurumu oluşturmak istiyorum. Toplumun sesini meclise götürebilecek, düzenli bilgi akışını sağlayabilecek, ilçelerimizde ve ilimizdeki gelişmelerden bizim Artvin’de olmadığımız dönemlerde mutlaka düzenli bir şekilde bilgi akışını sağlayabilecek ve Artvin’imiz ile birlikte yaşayıp, Artvin’imizin ilçeleriyle birlikte aktif halde bu sayede yaşamış ve ilçelerimizi takip etmiş olacağız. Artvin’imizin ilçelerinin her birinin farklı farklı artıları var. Bu güzel artıları, sorunları sonlandırarak arttırmaya çalışacağız. Bu şekilde ilçelerimizin ülkemize çok ciddi bir katma değer kazandıracağına inanıyorum. Artvin’in doğa turizmini mutlaka profesyonellerce koordine edilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun için mutlaka farklı bir birim oluşturmamız gerektiğini önemle hatırlatıyorum. Hopa Limanının eski seviyesinden çok daha yüksek seviyelerde, daha aktif olarak Orta Asya ve Türki Cumhuriyetleri, Azerbaycan, Kazakistan demiryolu hattı ile bağlanarak, onların da desteğiyle, onların denize açılan kapısını Hopa’dan sağlayarak Artvin’imize çok ciddi bir gelir kapısı Hopa’dan sağlanabilir. Bugün Gürcistan Sarp Sınır Kapısı, Orta Asya’ya açılan bir karayolu kapısı ama Batum’da olan demiryolu hattının mutlaka Hopa’ya kadar getirilerek o limanın bir Orta Asya limanı haline getirebilmesinin mecliste gündeme getirilmesi gerektiğine inanıyorum. Yine Cinden gelip Azerbaycan dan geçen ve Nahcivan’a uzanan zengezur koridoru Hopa’da Denizle buluşması için üzerinde çalışılmalıdır. Bu çalışmayı devlet kademelerine aktarmayı size vadediyorum. Kısaca Arhavi, Hopa ve Kemalpaşa’da çay toplayacağım, Borçka’da fındık, Artvin’de ve Borçka’da orman işiyle uğraşacağım, Murgul’da Demir elması ve maden ile uğraşacağım, Şavşat’ta ve Ardanuç’ta hayvancılık ile uğraşacağım. Yusufeli’nin o güzel insanlarının yaşadığı coğrafyasında, kirazını, üzümünü, zeytinini, incirini, yiyecek, yaylasını, merasını koklayarak yaşayacak bir milletvekili olacağım” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Artvin arıcılık cenneti olmasına rağmen bir bal markamız bulunmamakta, Ballar adeta isimsiz kahramanlar gibi anlık ve geçici heveslerle tükenip gitmekte. Oysa Artvin balı adıyla sanıyla tadıyla damaklarda iz bırakırken zihinlerde marka Bırakmalı. Büyük bir sürpriz yaparak MHP’den Artvin Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Erkan Çağatay Kuruoğlu, yaptığı açıklamalar ile de dikkatleri üzerine çekecek ve Artvin halkı tarafından daha dikkatli takip edilecek türden bir aday olduğunu gösterdi. Ankara ve İstanbul’daki çalışmalarını tamamladıktan sonra Artvin’e gelerek siyasi çalışmalarda da bulunacağını duyuran Kuruoğlu, Artvin’in gurur duyacağı, işte benim vekilim diyeceği bir isim olacağının sözünü vererek açıklamalarını tamamladı.

Erkan Kuruoğlu Ünviversite Eğitiminin yanı sıra Kişisel ve Profesyonel iş gelişi eğitimleri ile kendini geliştirmiştir.

ALDIĞI KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ Vizyon ODAKLI Stratejik Liderlik, Sivil havacılık Eğitimi, Sonuç Odaklı Durumsal Liderlik, Yetkin Birey Etkin Ekip Yönetimi, İçimizden Zirveye Çıkın Semineri, Takım Oluşturma Becerisin, Artırma, Liderlik- İletişim- Motivasyon Yönetimi, Performans Yönetimi Eğitimi, Gümrük Mevzuat Eğitimi, Liderlik Gelişim Yönetimi

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği