Telefon
WhatsApp
Önce Tartıştığı eşini sonra kendini vurarak intihar etti
reklam1

Önce Tartıştığı eşini sonra kendini vurarak intihar etti

 

Ardanuç’ta Sahur Öncesi Kahreden Aile Cinayeti Artvin’in Ardanuç ilçesinde sahur öncesinde yaşanan olay tüm ilde şok etkisi yarattı.

 

Ardanuç Bereket Köyü’nde tartıştığı eşini silahla öldüren kişi daha sonra intihar ederek yaşamına son verdi. Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Bereket köyünde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Özer ve Canan Bozkurt çifti oturdukları evde kendi aralarında sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışmaya çıktı.

 

Tartışma büyüyünce Özer Bozkurt, eşi Canan Bozkurt’u silahla vurarak öldürdü. Daha sonra aynı silahla kendini vurarak intihar etti. Olay komşularının ihbarda bulunmaları üzerine olay yerine gelen Jandarma ve 112 ekiplerinin eve girmesi üzerine anlaşıldı. Olay yerine gelen jandarma ve 112 ekipleri çiftin cansız bedenlerine ulaştı.

 

2 erkek ve bir kız çocuğu bulunan çiftin cenazeleri ise Artvin Cumhuriyet savcılığı tarafından Adli tıp kurumunda gönderildi. Konuyla ilgili ilgili kurumlarca ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olay önce Ardanuç’ta ve sonra Artvin’de büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği