Telefon
WhatsApp
Kocatepe Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı
reklam1

Kocatepe Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı Bir önceki dönem Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti Artvin Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

 

Hayati AKBAŞ ARTVİN-

Bir önceki dönem Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ak Parti Artvin Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ak Parti il binasında aday adaylığı işlemlerini gerçekleştiren Mehmet Kocatepe, işlemlerin ardından basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kocatepe açıklamasında şu ifadeler yer verdi: “50 yılı aşkın ömrümüzün büyük bölümünü devlet bürokrasisi ve siyaset kanalı ile; doğup büyüdüğüm baba ocağım, ana kucağım Artvin’imize, ülkemize hizmetle geçirmiş bir kardeşiniz olarak; dünya mazlumlarının sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde "Türkiye Yüzyılında", milletimizin geleceğinin oylanacağı 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinde, Artvin Milletvekilliğine aday adaylığı için siz can dostlarım kıymetli hemşerilerimin huzurundayım. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Seçimlerin Artvin'imize, milletimize ve ülkemize ümit bağlayan, tüm mazlum coğrafyaların insanlarına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Artvin’de partimizin gücüne güç, heyecanına heyecan katarak yeniden tarihi bir başarının unsurlarından biri olmak yolunda, aday adaylığına başvurmuş dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Görüyorum ki AK Parti Teşkilatlarımız bütün birimleri ile yeni bir zafer için ilk günkü aşkla aynı azım ve gayretle mücadeleye hazır, dava arkadaşlarımın ve teşkilatlarımızın bu heyecanını karşılıksız bırakamazdık. Kıymetli dostlarım şehrimizin ve insanımızın ihtiyaçlarını bilen ve çözüm odaklı hizmetler için çıkacağımız bu yolda başta teşkilatlarımızın muhabbeti ve desteği dava büyüklerimizin tensibi ile şehrimize hizmet yolunda çıktığımız bu yeni süreçte hepinizin desteğini ve fikirlerinizi bekler 14 Mayıs 2023 seçimlerinin Cumhur ittifakı zaferini bekleyen milletimize saygılarımı sunarım. Sefer bizden, takdir sizden, başarı Allah’tandır.”

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği