Telefon
WhatsApp
Kocatepe: 4 Yeni Alanda Yeni İstihdam Alanları Oluşturacağız, Sosyal Aktivitelere Yeniden Hız Vereceğiz
reklam1

Artvin Belediye Başkan Adayı Kocatepe’den 4 Yeni Proje Daha

4 Yeni Alanda Yeni İstihdam Alanları Oluşturacağız, Sosyal Aktivitelere Yeniden Hız Vereceğiz

Cumhur İttifakı Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, 5 yeni projesini daha kamuoyu ile paylaştı. Mehmet Kocatepe, gençler için 4 yeni alanda istihdam alanları oluşturacaklarını, sosyal aktivitelere hız vereceklerini, Doğukan İslamoğlu adını verecekleri gençlik merkezini açacaklarını, Hanımlar Lokali uygulamasını yeniden başlatacaklarını ve 3 mahalleye hanımlar lokali kuracaklarını ve bir de çocuklara yönelik kreş ve gündüz bakım evi açacaklarını söyledi.  

 

4 Alanda Yeni İstihdam Alanları Kazandıracağız

Başkan adayı Mehmet Kocatepe, Artvin’in en önemli meselelerinden birinin istihdam sorunu olduğunu bildiklerini ifade ederek dört dalda yeni istihdam projelerinin bulunduğunu belirtirken; “ Özel sektörle birlikte yapacağımız yatırımlarla dört dalda gençlerimize yeni istihdam alanı kazandırmayı amaçlıyoruz

  1. Su dolum tesisi 2. OSB levha üretimi 3. Deriner barajı‘nda kafes  balıkçılığı üretim tesisi 4. çağrı merkezi açtıracağız” ifadelerini kullandı.

 

Doğukan İslamoğlu Gençlik Merkezi’ni Yapacağız

Başkan adayı Kocatepe, projeleri arasında gençleri unutmadıklarını belirterek bu alanda bir gençlik merkezi açacaklarını içerisinde çeşitli atölyeler ve sinema salonlarının olacağı merkezinin adının da Doğukan İslamoğlu Gençlik, Kültür, Spor ve Sanat Merkezi olacağını söyledi. Kocatepe ayrıca atık su tesisi kuracaklarını, bu alanda Artvin’i bir ayıptan kurtaracaklarını, Kafkasör’e ise bir adrenalin parkı inşa edeceklerini söyledi. Kocatepe konuşmasının bu bölümünde; “ Gençlik kültür Spor sanat merkezi gençlerimiz için kendilerini geliştirecekleri sportif alanda bireysel sporlar yapabilecekleri mini spor salonları üzerine çeşitli müzik dallarında kendilerini eğitim alacakları müzik atölyeleri ve onun da üzerinde başta üniversite olmak üzere çeşitli meslek ve akademik okullara hazırlık amacıyla kurslarımız olacak.

Gençlik merkezimizin içerisine bir adet cep 80 kişilik cep sineması merkezimize de DOĞUKAN İSLAMOĞLU GENÇLİK MERKEZİ adını vereceğiz.

Çoruh Park’ı Eskisinden Daha Güzel Hale Getireceğiz

Çoruh Park’ı eskisinden daha da güzel hale geleceğini söyleyen Kocatepe, Kafkasör’e de kamp merkezi açacaklarını belirtti. Kocatepe ayrıca 08.08 Artvin fuarı, Altın Boğa Filmleri Festivali, Artvin Kitap Fuarı, Konserler gibi etkinlikler ile her ay bir organizasyonu Artvin’e kazandıracaklarını ifade etti. Kocatepe konuşmasında; “

Çoruh park eski günlerine dönecek eski haline dönüyor ilk açtığımız zamanki gibi havuzuyla ışıklandırmasıyla, su danslarıyla peyzajıyla, kısaca muhteşem Çoruh park geri geliyor.

0808 Artvin Fuarı, Altın Boğa Doğa Filmleri Festivali, Artvin Kitap Fuarı, Konserler. Her ay bir ulusal ve uluslararası spor organizasyonu.

Kafkasör’de Adrenalin Park yapıyoruz ve Spor bakanlığı üzerinden ve Sporcu kamp eğitim merkezi öylece hem kayak merkezine konaklama desteği sağlıyoruz hem de Artvin’in geleneksel markası olan Kafkasör’ümüzü daha da zenginleştiriyoruz” ifadeleri ile yeni projelerini açıkladı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği