Telefon
WhatsApp
İHH Artvin Şube Başkanı Osman Delibaş oldu
reklam1

İHH Artvin Şube Başkanı Osman Delibaş oldu

Artvin İHH İnsani Yardım Vakfı İl Kongresi gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program Merkez Cami İmam Hatibi Ümit Yavuz tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti.

Divan başkanlığını İHH Genel Merkez Bölge Sorumlusu Kağan Karabulut’un, Divan Üyeliğini Orhan Sancaktutan ve Eyüp Şentürk’ün yaptığı programda katılımcılara İHH tanıtım filmi izletildi.

Programda konuşan eski Artvin İHH Derneği Başkanı Latif Yılmaztürk, derneğin Artvin'de kuruluş hikayesini anlattı. Yılmaztürk, yapılan yardımların sayısız birçok insana ulaştığından söz ederek emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerini iletti. Yılmaztürk'ün konuşmasının ardından Artvin İHH faaliyetlerini gösteren slayt izletildi.

İHH gönüllüsü olarak konuşma yapan AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, "Sivil toplum zamanı" dedi. İHH'nın insan rotasında emek verdiğini ifade eden Kocatepe, bu uğurda fedakarlık yapan herkese teşekkürlerini iletti.

“Eller çok olunca yük hafiflermiş”

Yeni seçilen İHH Artvin Şube Başkanı Osman Delibaş, konuşma gerçekleştirdi. “Türkiye’nin uluslararası ilk yardim kuruluşuyuz.” diyen Delibaş, burada yaptığı konuşmasında, şunları söyledi:

“Daha işe yeni başlıyoruz. Latif ağabeyimiz 10 yıldır ekibiyle birlikte çok büyük işler yaptı. Bizlerde son zamanlarda dâhil olduk. Latif ağabeyimiz görevi bırakmadı. Birlikte yine devam edeceğiz. Benim bir avantajım da onunla birlikte çalışacak olmamız, tecrübelerinden istifade edeceğim. Sizlerin de desteğiyle Artvin olarak hep birlikte daha ileriye doğru çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Boş durmayacağız. Kardeşlerimizin mazlumların yanında hep birlikte olmaya devam edeceğiz. İHH bütün insanlara sizin aracılığınızla sunulan hediyedir. Eller çok olunca yük hafiflermiş. Artvin’de ellerimiz oldukça inşallah daha da fazla olacak. Çeşitli coğrafyalardaki yükümüzün, sorumluluğumuzun çok ağır olduğunun farkındayız. Bu ellerle birlikte ağır yükü kaldıracağız. Mazlumun derdiyle dertlenmeye birlikte koşmaya devam edeceğiz.”

Program; yeni yönetim kurulu üyelerinin tanıtılması akabinde hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından sona erdi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği