Telefon
WhatsApp
Hasan Çavuş: Murgul İlçemiz Doğalgaza Kavuşacak
reklam1

Hasan Çavuş: Murgul İlçemiz Doğalgaza Kavuşacak

Murgul Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Hasan Çavuş, yeni dönemde Murgul ilçesinin doğalgaza kavuşacağının sözünü verdi. Başkan Hasan Çavuş, Bakan Faruk Çelik tarafından gerekli görüşmelerin yapıldığı ve Murgul ilçesi başta olmak üzere doğalgaz bulunmayan tüm ilçelerimize de doğalgazın gelebilmesi için Botaş tarafından çalışma yapılacağını açıkladı.

Murgul halkı da artık doğalgaza kavuşacak. Murgul Belediye Başkanı Hasan Çavuş, Artvin Merkez, Şavşat’ta başlayan doğalgaz çalışmalarının yeni dönemde Arhavi ve Hopa’da devam edileceğini hatırlattı. Başkan Çavuş, Murgul ve diğer ilçelerinde nüfus oranına bakılmaksızın doğalgaza kavuşturulacak ilçeler arasına alındığını müjdeleyen Çavuş; “ Halkımızla bu büyük müjdeyi açıklamak ile mutluluk duyuyorum. Sayın Bakanımız Faruk Çelik tarafından Enerji Piyasası Denetleme Kurulu ve BOTAŞ ile gerekli girişimler yapıldı. Murgul ilçemizin doğalgaza kavuşacağının sözünü Bakanımız Faruk Çelik sözünü verdi. İnşallah yerel seçimlerden sonra bu konuda daha net açıklamalarda bulunacağız” diye konuştu.

Murgul İlçesi Rahat ve Konforlu Isınma Sistemine Kavuşacak

Murgul ilçesi de doğalgaza kavuşması ile birlikte ilçede kış aylarında yaşanan hava kirliliğine son verilecek. Doğalgazın ilçeye gelmesi ile birlikte vatandaşlar kömüre göre çok daha ucuz, konforlu ve temiz bir enerjiye kavuşmuş olacak. Vatandaşların ısınmak için kömür, odun ve benzeri yakacak sistemlerini kullanmak durumunda kalmayacak. Ev ve işyerlerinde tüp derdi son bulacak. Bütün odalarda aynı derecede ısınma derecesi olacak ve vatandaşlar yılda çok ciddi anlamda tasarruf yapmış olacaklar. Murgul halkı şimdiden ilçeye doğalgaz geleceğinin müjdesinin mutluluğunu yaşarken, şimdiden BOTAŞ’ın çalışmalara başlayacağı zamanı iple çekmeye başladı.

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği