Telefon
WhatsApp
Faruk Çelik: Şavşat Adayımız Durmuş Aydın’ın Vaatlerinin Teminatı Benim
reklam1

Faruk Çelik: Şavşat Adayımız Durmuş Aydın’ın Vaatlerinin Teminatı Benim

Şavşat AK Parti İftar Yemeğinde Salonlara Sığmayan Görülmedik Kalabalık

Şavşat AK Parti ilçe teşkilatı tarafından organize edilen iftar yemeğimde katılımın çok yüksek oluşu seçim çalışmalarını bütün hızı ile devam eden Ak Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, AK Parti Artvin İl Başkanı Fatih Tahtalı, AK Parti Şavşat Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın ve Parti Yöneticilerin yüzünü güldürdü. Programda konuşan Bakan Çelik, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Durmuş Aydın’ın vaatlerinin teminatının kendisinin olduğunu söyledi.

Muhteşem ve düzenli bir organizasyon ile herkes akşam ezanı ile birlikte Ak Parti Artvin milletvekili Faruk Çelik’in “ Allah kabul etsin hayırlı iftarlar afiyet olsun” sözleri ile yaklaşık 2 bin kişi hep birlikte iftarını açtı.

İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. İftar yemeği bitiminde ise Yapılan dualar sonrası Şavşat ak Parti ilçe başkanı Cemal Aydın kısa bir konuşma yaparak seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Katılımdan duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Cemal Aydın, “ Görüyorum ki Şavşatlı kararını vermiş. 31 Mart‘ta hep birlikte bugünkü coşku ve huzuru 31 Mart akşamı da yaşayacağız” dedi.

Daha sonra büyük bir coşku ve alkışlarla kürsüye çıkan ak Parti Şavşat belediye başkan adayı Durmuş Aydın, "Bizler sevdiklerimizle, ailelerimizle, yakınlarımızla işte bugün burada olduğu gibi yol arkadaşımız olarak gördüğümüz çalışanlarımızla vefalar cefakar onurlu Şavşat sevdalıları ile birlikte iftar sevincini hamdolsun paylaşabiliyoruz” dedi.

Durmuş Aydın Şavşat MYO kapalı spor salonunda düzenlenen İftar Programında Kısa bir özgeçmişini anlatarak, Yaşantısının her alanında Şavşat ve Şavşatlı birlikte olduğunu ifade etti.

Aydın, “Bu mübarek ayın milletiyle birlikte İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ettiğini, kardeşliğin, dayanışmanın ve birliğin sembolü olan bu bereketli iftar sofrasında değerli hemşerilerim ile beraber olmanın bahtiyarlığı içinde olduğunu dile getirdi.

Durmuş Aydın, birliğin, dirliğin ve bereketin sembolü olan iftar sofralarını şereflendirdikleri için katılımcılara teşekkür ederek, her birine kazasız, belasız, verimli ve huzurlu çalışmalar diledi.

Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın’ da yapmış olduğu konuşmada belediyecilikten geldiğini ve Sivil Toplum Kuruluşlarında da başkanlık düzeyinde görevler yaptığını ifade etti.

Durmuş Aydın bu ilçe için mutlaka ve ivedilikle yapılması gereken işleri kısa vadede ve uzun vade  olarak belirledik. Bu ilçenin yönetimini ortak akılla sizlerle istişare ederek yapılmasının güzel sonuçlar çıkaracağına dikkat çekerek projelerini anlattı.

Belediyeciliği bilerek hemşerilerime sizlere doğup büyüdüğüm Şavşat’ıma hizmet etmeye geldim diyen Durmuş Aydın; “ Şavşat ilçemizin çok önemli birikmiş sorunları var. Belediye hizmet binasından otopark , ilçe içerisinde ve mahalle yollarındaki sorunlara kadar, gençlerin işsizliğinden yaşlara yapılacak olan bakım hizmetlerine veyahut hatta köylerdeki cenaze hizmetleri ne kadar bir an önce çözülmesi gereken sorunları var. Bu sorunları çözmek güçlü bir belediyenin işidir. Şavşat Belediyesi bütçesine gelir ve gider dağılımına bakıldığı zaman gerçekten ekonomik sıkıntılar çeken bir belediye olduğunu görüyoruz. bu kadar birikmiş torunları çözebilmek için dört yıl daha iktidarda olan ak Parti  hükümetine, Sayın Faruk Çelik gibi her tarafa sözü geçebilen bir bakanımız, milletvekilimize, ayrıca Artvin’in her türlü sorununu yıllarca kucaklayan Cumhurbaşkanı başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla gibi değerlerimize ihtiyacımız var. Ayrıca benim iş dünyasındaki önemli çevrem ve 250 bin nüfuslu İnegöl ilçemizdeki belediyecilik tecrübelerimle birlikte bu ülkenin sorunlarına kucaklayabilecek ve bu sorunları çözebilecek azim ve kararlılıkdayım. Bunu bu ülkedeki sivil toplum kuruluşları ve ilçe halkının memleket sevdası ile bir araya getirdiğimizde 20 bin nüfusa göre planlanan bir şehir ortaya çıkarmamız çok kolay olacaktır. Hep birlikte el ele gönül gönüle Şavşat Belediyesinin kapılarını herkese açık bir şekilde ortaya koyacağımız projelerle hem ilçenin gençlerine kadınlarına iş imkanları ortaya çıkaracağı hem de Şavşat‘ın marka değerine marka katacağız. İlçenin sorunlarını çözmede Ak Parti iktidarının ayrıca Sayın Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla beyin büyük desteklerini her zaman yanında hissetmiş olmamız bu sorunların çözümünde bizlere büyük bir kolaylık sağlayacaktır” dedi.

 

Faruk Çelik’ten Büyük İddia

Etkinlikte bir konuşma yapan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Şavşat belediye başkan adayımız Durmuş Aydın’ın vaatlerinin teminatı benim.

Sizler onu en güçlü bir şekilde belediye başkanı seçeceksiniz biz seçim döneminde verilen vaatlerin tamamının takibi ve yapılması için Ankara’dan en büyük desteği vereceğiz. Siz kararınızı zaten vermişsiniz buradaki coşku ve kalabalıktan onu gördüm çok mutlu oldum. Bizlerde bu ülkenin sorunları için İsrafil Kışla bey ile birlikte başkan adayımız Durmuş Aydın ne söylediyse onun yanındayız” dedi.

 

İlk Defa Benim Yüzümü Bu Kadar Güldürdünüz

 

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla da yapmış olduğu duygusal konuşmada, “ beni daha önce milletvekili seçtiniz ama şu ana kadar böylesine coşkulu bir kalabalık görmedim. Şu an çok çok mutluyum. Benim yüzümü güldürdünüz Allah’ta sizlerin yüzünü güldürsün. Sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Yıllarca bu ilçemiz için doğalgazdan kamu binalarına yollardan sulara kadar çok önemli hizmetlerde yanınızda olduk. Bugün de belediyeciliği bilen çalışkanlığı ile girişkenliği ile kendisine çok güvendiğimiz ve bu ilçenin marka değerine marke katacak olan belediye başkan adayımız Durmuş Aydın’a büyük bir destek vereceğiniz inancım tamdır. Yıllarca siyaset yaptım Şavşat‘ı ilk defa bu kadar coşkulu görmek beni çok mutlu etti. Burada olmayan hemşerilerimiz de selamlarımızı iletin. Şavşat ilçemize Faruk abimiz birlikte Durmuş Aydın beye destek vererek en güzel hizmetleri getireceğiz” dedi.

İftar yemeğine Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, AK Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, AK Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın, AK Parti Şavşat Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Sedat Demir, Şavşat halkı, Şavşat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri adayları, Partinin Kadın Kolları ve Gençlik kolları katıldı.

Samimi bir havada afiyetle yenilen iftar yemeği sonrası hatıra fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

Haber Nurbay Usta

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği