Telefon
WhatsApp
Erhan Şahin, MHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu
reklam1

Erhan Şahin, MHP’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

 

Ankara Etimesgut Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanlığı’na da yapan Şahin, 2019 Yerel Seçimlerde Kemalpaşa MHP Belediye Başkan adayıydı

 

Genel seçimler öncesinde partilerinden milletvekili aday adaylığını açıklayan isimler bir bir belli olurken, 2019 Yerel seçimlerde Kemalpaşa ilçesinden MHP Belediye Başkan adayı olan Erhan Şahin, MHP’nin listesinden meclise girebilmek için Milletvekili aday adayı oldu. MHP’den Artvin milletvekili adayı olabilmek için güçlü isimler aday adaylıklarını açıklamaya devam ediyor.

2019 yerel seçimlerinde MHP’nin Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Erhan Şahin, genel seçimlerde MHP’nin Artvin Milletvekili adayı olabilmek için aday adayı başvurusunu gerçekleştirdi.

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hayır duasını alan Erhan Şahin, daha sonra genel merkezde aday adaylığı dilekçesini doldurarak aday adaylığı sürecini resmi olarak başlatmış oldu.

Ankara Etimesgut Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Başkanlığı’na da yapan Şahin, 2019 Yerel Seçimlerde Kemalpaşa MHP Belediye Başkan adayıydı. Erhan Şahin, bende varım diyerek aday adaylığını açıklarken, “Bizim Derdimizde, Davamızda Memleketimizdir” diyerek yola çıktığını ifade etti.

 

Erhan Şahin Kimdir?

 

1984 yılında çiftçi bir annenin ve kamu personeli bir babanın oğlu olarak Artvin Sarp Köyünde doğan Erhan Şahin, ilkokulu köyünde tamamladı. Ortaokul ve Lise eğitimini Artvin Kemalpaşa'da tamamlayan Erhan Şahin, 2006 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik Bölümü’nden mezun oldu. Erhan Şahin, 2005-2014 Yılları arasında İnşaat sektörü Elektrik alanında sektörün önde gelen firmalarında üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2014 yılında Teona Mühendislik isimli bir firma kuran Erhan Şahin, Etimesgut Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü'nde Başkan olarak görev yapmaktadır.

Lise yıllarında Ülkü Ocakları'na katılan Erhan Şahin, MHP'nin gençlik birimlerinde çeşitli görevlerde bulundu. 2010 yılında Munise Şahin ile evlenen Erhan Şahin’in Alperen ve Kürşat isminde iki oğlu bulunmaktadır. Erhan Şahin, MHP’nin 2019 Yerel Seçimlerde Kemalpaşa belediye başkan adayı oldu.

14 Mayıs 2023'de yapılacak olan genel seçimlerde MHP’nin Artvin Milletvekili A.Adayı oldu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği