Telefon
WhatsApp
Emekli Albay Av. Hüseyin Işık, İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu
reklam1

Emekli Albay Av. Hüseyin Işık, İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

 

Siyasette hareketliliğin yaşandığı bu günlerde siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı müracaatlarının heyecanı yaşanıyor. 14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı olmak için ilimizin yakından tanıdığı Emekli Albay, Av. Hüseyin Işık, milletvekili aday adaylığı müracaatı yaptı.

Işık’ın milletvekilliği ili birinci sıra tercihi Artvin olurken, ikinci sıra tercihi ise İstanbul oldu.

 

Emekli Albay Av. Hüseyin Işık yaptığı açıklamada; “Çok değerli hemşehrilerim ve İYİ Parti’ye gönül veren yol arkadaşlarım. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını idrak ediyoruz. Bu kutlu yolda, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurarken emperyalistlere ve yanındaki yerli işbirlikçilerine karşı verdiği büyük bağımsızlık mücadelesi sonunda kral olmak varken halkın egemenliğine inanarak en değerli yönetim şekli olan Cumhuriyetimize bizi kavuşturmuştur. Bugün kendisine ne kadar şükranlarımızı sunsak yersiz kalır diye düşünüyor ve yüreğimin en derinliklerine saygı ve minnet duyguları hissediyorum. Şimdi Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER ve başta Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın olmak üzere birbirinden değerli Genel Başkan Yardımcıları, Teşkilat mensuplarının hazırlamış oldukları parti tüzüğü ve ilkeleri doğrultusunda her birimizin ellerimizden gelen tüm gayreti göstererek ülkemizi çepeçevre kuşatmış emperyalist güçlerin oyunlarından kurtarmak, teşkilatımızı da bu değerli yönetim kadrosuyla güçlendirilmiş parlamenter sisteme ulaştırmak ve yönetmek ülküsüyle, sizlere rabbimden bu mübarek Ramazan ayı öncesi sağlık, huzur ve aydınlık bir gelecek diliyor, saygılarımı sunuyorum. Partimizden Artvin veya İstanbul’dan Milletvekilliği için müracaatta bulunmuş olduğumu saygıyla duyurmak istiyorum. Bu yönde ki kararı partimizin yönetim kurullarına ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye bıraktığımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum. İnşallah her şey İyi Olacak.” ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti’den aday adaylığı dilekçesini imzalayarak genel merkeze bırakan Emekli Albay Hüseyin Işık, daha sonra Genel Merkez’de başta İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı başta olmak üzere üst düzey parti yöneticilerini ziyaret etti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği