Telefon
WhatsApp
CHP Genel Başkanı Hain Arıyorsa Birlikte Yol Yürüdüğü Genel Başkanını Satan Bizzat Kendisine Baksın
reklam1

CHP Genel Başkanı Hain Arıyorsa Birlikte Yol Yürüdüğü Genel Başkanını Satan Bizzat Kendisine Baksın

Faruk Çelik: Kimin İhanet Ettiğini Arıyorsan Kiminle Yol Yürüdüğüne Bak. Burası Artvin, buradan hain main çıkmaz

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik, kendisine suçlamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e çok sert cevaplar vererek “ CHP Genel Başkanı Hain arıyorsa birlikte yol yürüdüğü genel başkanını satan bizzat kendisine baksın. Kimin ihanet ettiğini arıyorsan kiminle yol yürüdüğüne bak. Burası Artvin, buradan hain, main çıkmaz” diyerek sert bir şekilde yanıt verdi. Çelik, ısrarla kendilerini politika yapma seviyesine çekmeye çalışıldığı eleştirisini yaparken, Cumhur İttifakının projeleri ve hizmetleri konuşacağının altını çizdi.

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Memur-Sen tarafından düzenlenen iftar yemeğinde memurlarla bir araya geldi. Bakan Çelik, iftar yemeği sonrasında yaptığı konuşma ile geçtiğimiz günlerde Artvin’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert yanıtlar verdi. Bakan Çelik; “31 Mart seçimlerine doğru giderken paylaşmak istediğim bazı hususlar bulunmakta. Artvin’e geldiğimiz zaman özellikle bazı hassasiyetlere ve hususlara özellikle değindik. Dedik ki Artvin bizim doğduğumuz şehirdir. Bizim çocukluğumuzun geçtiği şehirdir. Böyle politik tartışmalar ile zaman geçirmenin doğru olmayacağını; aksine bu şehirde var olan ihtiyaçların, var olan sıkıntıların giderilmesi noktasında konuşacaklarımızın tamamen plan, program çerçevesinde projelendirileceği noktasında olacağını açık bir şekilde dile getirdik. Politik tartışmaları ağırlıklı olarak hükümetlerin oluşumunda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ayrıntılı konuşmaya çalıştık veya birileri çalıştılar. Ve nihayetinde milletimiz karar verdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı için bir kez daha uygun bularak karar verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızda yeni sistem gereği hiç zaman kaybetmeden yeni bakanlar kurulunu açıklayarak çalışmalarına başladı. Ve hükümet şuanda işbaşında, çalışmalarını da sürdürüyor. Bundan dolayı diyorum ki bugün hizmet alma zamanı, Artvin’de yaşayan bütün vatandaşlarımızın, 8 ilçe ve Artvin Merkez’de yaşayan vatandaşlarımızın hizmet alma zamanıdır. Bugün ilçelerinizin sorunlarını belirleyip projelerinizi ortaya koyarsınız ve vatandaşta bunları değerlendirerek bir karar verir. Vatandaşlarımızın bu süreçte yapacağı değerlendirme içerisinde bu projelerin hakkından kim gelecek ise, kimler bu projeleri yapabilecek ise, kimin buna gücü yeteceğine ikna olursa ona göre bir tercihte bulunacaktır. Sizde buna saygı duyarsınız. Görüyorum ki Artvin’de bazı çevreler bizi ısrarla politik tartışmaların içerisine bizi çekmek istemekteler ve bununla zaman kaybetmemizi istemekteler. Ve politik tartışmalar içerisinde nemalanmak istemektedirler. Ben diyorum ki Sarp Sınır Kapısı’ndan Arhavi girişine kadar olan alandaki tır parkı sorununu gidermek için tır parkını gündeme getirerek bu konuyu çözelim, o diyor ki Artvin Belediye Başkanı ihanet etti. Artvin Belediye Başkanı’nı hainlikle suçlayan bir genel başkan var. Artvin’i hiç bilmez, ömründe bu ile geldi mi gelmedi mi ben bilmiyorum, buraya gelmiş birisi kulağına bir şeyler söylemiş ve son derece çirkin bir cümle kullanıyor ve Artvin Belediye Başkanını ihanetle suçluyor. Buradan Sayın Özgür Özel’e seslenmek istiyorum; İhanet arıyorsan yandaşlarına bak, yanındakilerine bak. Kiminle yol yürüdüğüne bak, kiminle şehir hastaneleri kurmaya çalıştığına bak. Burası Artvin buradan hain, main çıkmaz. Burası ay yıldızlı bayrağa tabidir. Bu vatana sevdalı insanların yaşadığı şehirdir. Artvin halkının bir ferdinin böyle suçlanmasına bizim gönlümüz rıza göstermez” diye konuştu.

Faruk Çelik’i Urfa’da, Bursa’da ararsan Hizmetlerini bulursun

Bakan Faruk Çelik, konuşmasının devamında; “ CHP Genel Başkanına verilen sıradan bilgilerle konuşan genel başkan bize de laf söylüyor. Diyor ki, ‘Artvin’de de bir Faruk Çelik gerçeği var.” Teşekkür ediyorum çok doğru söylüyor. Evet böyle bir gerçek var. Birde diyor ki; “ Artvinli midir?, Bursalı mıdır? Urfalı mıdır?” ya bu saydığın her yer bu ülkenin toprakları, Urfalı olsam, Bursalı olsam, Artvinli olsam ne fark eder? Bu ifade ifade mi? Bunlar ile meşgul. Kendisine söylüyorum git Bursa’ya bir sor bakalım, git orada hizmetlerini bir gör bakalım. Manisa’ya giderken Bursa çevre yolundan geçiyorsun. O çevre yolu bu fakirin döneminde yapılmıştır, oraya basarak geçiyorsun. Hainlikle suçladığın Mehmet Kocatepe’nin yaptığı yoldan geçerek Artvin Meydanına çıktın. Sen kimi neyle suçluyorsun. Urfalıymış. Git Urfa’ya bak, 3 yılda 400 tane okul nasıl yapılır, git Urfalılara sor. Urfalılar, Artvin’e bedava gelmiyorlar, oraya iz bıraktık ki geliyorlar. Bursa’ya bizim yanımıza bedava gelmediler. Hizmet gördükleri için geldiler. Sen Bursa’ya bakarsan Faruk Çelik’in arkasında hizmet göreceksin. Urfa’ya bakarsan hizmet göreceksin. Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yılda Artvin’de de hizmet göreceksin. Bunlara diyorum ki bizi sakın ola siyaset sahnesine çekmeyin. Israrla bunu istiyorlar. Çekerseniz karşımızda duramazsınız. Karşımızda siyaset yapamazsınız siz. Biz feleğin çarkından geçmiş siyasetçiyiz. Sen benim siyasi hayatımı okursan belki kürsüde nasıl duracağını öğrenirsin. Kürsüde nasıl duracağını bilmeyen, sağa sola dönen, 1 Nisan’dan sonra o koltukta oturup oturmayacağını bilmeyen bir genel başkan ihanetçi arıyor ise birlikte yol yürüdüğü yol arkadaşı olan genel başkanına ihanet eden kendisini bulabilirsin. Yarın kimbilir ne ihanetlerle karşı karşıya kalacaklar birbirleriyle. İşte izliyorsunuz İstanbul’daki olayları. Kasalar açılmış, paralar yığılıyor. Eski il başkanı açıklama yapıyor, benim müdürüm değil diyor. Herkes birbirini suçluyor. Bunlar bizim gündemimiz değil. 1 Nisan’da  ana muhalefetin başında kim olacak belli değil. İstanbul’daki mi olacak, mevcut arkadaş mı olacak yoksa eski genel başkan geriye mi gelecek. Herkes ayrı bir hazırlık içerisinde. Onlar 1 Nisan ile ilgili koltuk mücadelesi verirken biz Arhavi’de organize sanayisi yapacağız, Arhavi’de yeni çay fabrikası kuracağız, Hopa’da denizi doldurup tır parkını yapacağız, sahilde A grubu bir hastane yapacağız, Borçka’da yapacağız, Murgul’da yapacağız, Yusufeli’nde, Ardanuç’ta, Şavşat’ta, Merkez’de tonlarca proje yapacağız, diyoruz. Siz varın koltuk mücadelesine devam edin. Bu konuşmalardan hizmet çıkmaz, bu konuşmalardan Artvin’in, ilçelerinin ve bu şehirlerde yaşayan insanların beklediği hizmetler çıkmaz. Bunlar ne yaparlarsa yapsınlar biz Artvin’de projelerimizi konuşacağız ve bunları hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği