Telefon
WhatsApp
ÇAYKUR Genel Müdürü Alim’den Yangın Açıklaması
reklam1

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim’den Yangın Açıklaması

 

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki çay fabrikasında bugün çıkan yangın sonrası iki hafta içinde tamiratın yapılacağını ve bir ay sonra başlayacak olan çay sezonuna fabrikanın yetiştirileceğini söyledi.

Artvin’in Kemalpaşa ilçesindeki ÇAYKUR’a ait çay fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın 3 saat süren çalışmalar sonrasında söndürüldü. Yangından sonra fabrikada tahliye işlemi başlatılırken, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, fabrikanın çok fazla yangından etkilenmediğini ifade ederek iki hafta içinde yeniden faaliyete geçeceğini söyledi. Hasar tespit çalışması başlatılan fabrikayı gezerek ilgililerden bilgi alan ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediğini söyledi.

Plastik paletlerin tutuşmasıyla yangının kısa sürede büyüdüğünü belirten Alim, "İçeride 500 civarında palet vardı, onlar yanıyordu. Bunun dışında çok zarar ziyanımız yok. Allah'a şükür can kaybı ve yaralımız yok. İnşallah bir, iki hafta içinde tüm tamiratını yenileyeceğiz. Çay sezonuna yetişecek." dedi. Alim, depolarda fazla miktarda çay olmadığına dikkati çekerek, "İçeride 50-100 torba çay vardı. Arkadaşlar onların da tespitini yapıyor, netleşince onu da açıklarız." diye konuştu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği