Telefon
WhatsApp
Bakan Uraloğlu, Kocatepe’ye Destek Verdi, Destek İstedi
reklam1

Bakan Uraloğlu, Kocatepe’ye Destek Verdi, Destek İstedi

 

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Abdulkadir Uraloğlu Artvin’e gelerek sivil toplum kuruluşlarımız ve iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Bakan Uraloğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe’ye belediye başkanlığında bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini belirtirken, Artvin halkından da Kocatepe için destek istedi.

Bakan Uraloğlu, ilimizdeki ulaşım yatırımları konusunda Bakanlığın çalışmalarını anlattı. Uraloğlu, Hopa Tüneli’nin her iki tarafındaki yol çalışmasını, Hopa Tünelinde Borçka’ya kadar olan 11 km lik yolun çalışması ve bitirilmesini, Borçka -Artvin arasındaki yolun revizesi, Artvin’e Alternatif yol, Artvin-Şavşat yolu, Ardanuç’u Ardahan’a bağlayacak Geçitli yolu, Yusufeli ilçemizdeki viyadüğün acilen bitirilmesi hususunu gündemlerinde olduğunu ve bir planlama ile bitireceklerini ifade etti.

Bakan Uraloğlu Kocatepe Ye Destek Verdi Destek İstedi

Bakan Uraloğlu; “Artvin’e yaptığımız ve yapacaklarımızı anlattık siz talep ettiniz biz de taleplerinizi aldık, not ettik. Bizim isteğimizi de siz biliyorsunuz Şimdi de ben sizden destek istiyorum. Mehmet Kocatepe başkanımızı destekliyoruz sizden de kuvvetli destek istiyoruz, onu sizlere emanet ediyoruz“ dedi.

 

Çelik, Bakan Uraloğlu’nu Teşekkür Etti

 

AK Parti Milletvekili Faruk Çelik yaptığı konuşmada; “Ulaştırma Bakanımızı aradım, sağ olsun bizi kırmadı ilimize geldi. İlimizdeki ulaşım yatırımları konusunda ilimize pozitif ayrımcılık yapacak. Ne rica etti isek sağ olsun kırmıyor. 5 yılı birlikte planlayıp Artvin’imizi de ulaşım ve ulaştırmada hak ettiği noktaya getireceğiz. Tüm Bakanlarımız yanımızda, siz yanımızdasınısız. Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’na sizler adına teşekkür ediyorum “dedi.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği