Telefon
WhatsApp
Bakan Çelik Bir Gecede İki Önemli Camiayla Bir Araya Geldi
reklam1

Bakan Çelik Bir Gecede İki Önemli Camiayla Bir Araya Geldi

Önce Spor Camiası Sonra İş Dünyası İle Artvin’i Konuştu

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik’in yoğun seçim çalışması devam ediyor. Günün erken saatlerinde başlattığı seçim çalışmalarına gece ilerleyen saatlere kadar sürdüren Bakan Çelik, 23 Mart 2024 Cumartesi akşamı bir gecede iki önemli camia ile bir araya gelerek Artvin’i konuştu. Çelik önce Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Artvin İl Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıya katılarak spor camiası ile Artvin’de sporu ve spor kulüplerini, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda da Artvin’de iş dünyasını konuştu.

Akan Faruk Çelik dur durak dinlemiyor. AK Parti Milletvekili Bakan Çelik, gün içerisinde bir çok farklı toplantılar gerçekleştirerek bir yandan seçmenlerden destek istiyor bir yandan da 1 Nisan 2024 sonrasında Artvin için yapılabileceklere ilişkin kanaat grupları ile bilgi alışverişinde bulunuyor.

ASKF Organizasyonunda Spor Kulüpleri Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Çelik, beraberindeki AK Partili isimler ile birlikte Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadettin Dağ tarafından organize edilen Artvin’deki spor kulüpleri başkan ve yöneticileri ile bir araya gelerek Artvin’de sporu masaya yatırdı. Başkan Sadettin Dağ, toplantıda Bakan Çelik’in ilimize geldiği günden bu yana amatör ve profesyonel spor kulüplerine sağladığı desteklerin ortada olduğunu belirterek yeni dönemde bu desteklerin hem kalıcı maddi destekler olarak hem de tesis imkanlarının geliştirilmesi anlamında artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Başkan Sadettin Dağ’ın konuşmasından sonra ilimizdeki spor kulüplerinin Başkan ve yöneticileri tek tek söz alarak talep ve istekleri ile görüşlerini Bakan Çelik’e ilettiler.

Spor Kulüplerinin yöneticilerini dikkatlice dinleyen Bakan Çelik, notlarını aldığını ve seçim sonrasında spor konusunda yapılması gerekenler konusunda daha detaylı ve çözüm odaklı çalışmaları yine gerçekleştireceği toplantıda dile getireceğini ifade etti.

Bakan Çelik, ARTSO Organizasyonunda İş Dünyası İle Bir Araya Geldi

AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Çelik, ASKF toplantısı ardından Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt tarafından organize edilen sohbet toplantısında Artvin Merkez’deki iş dünyasının önemli isimleri ile bir araya geldi. Toplantıda özellikle Toptancılar sitesi, büyük market zincirlerine karşı yerel market ve işletmelerin korunması, Livane Sanayi sitesi gibi konular ele alınarak yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği