Telefon
WhatsApp
Artvin Sanayi Sitesi’nin Yeni Başkanı Osman Yerlikaya Oldu
reklam1

Artvin Sanayi Sitesi’nin Yeni Başkanı Osman Yerlikaya Oldu

 

Sanayi Sitesi Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi

 

Artvin Sanayi Sitesi’nin Başkanı İsmail Ustael’in ve yönetim kurulunun istifasının ardından olağanüstü genel kurula giderek yeni başkan ve yönetim kurulunu belirledi.

 

Osman Yerlikaya ve Nedim Özer’in listelerinin yarıştığı genel kurulda Osman Yerlikaya’nın listesi 20’ye karşı 50 oy ile seçimi kazanırken, Osman Yerlikaya’nın listesi yeni yönetim kurulunu oluşturmuş oldu.

 

Artvin Sanayi Sitesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şeref Öngüner, Artvin Maden İşleri ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Kadir Küçükay, Livane Sanayi Sitesi Başkanı Kurtul Özel ve sanayi esnafı katıldılar. Yoğun katılımın gerçekleştiği olağan üstü genel kurul açılış ve yoklamanın ardından Divan Başkanlığı’na Kurtul Özel, yardımcılığına Köksal İspirli ve Katip Üyeliğe ise Özkan Öztürk seçildiler. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından olağanüstü genel kurul başladı. Yeni yönetim kurulunun belirlenmesi için seçim maddesine geçildi. Seçimde Osman Yerlikaya ve Nedim Özer’in hazırladığı iki liste girdi.

 

Gerçekleştirilen seçimlerde 20’ye karşı 50 oy ile Osman Yerlikaya’nın yönetim listesi seçimleri kazandı. Seçimler sonrasında teşekkür konuşmasını yapan Osman Yerlikaya kendisine ve yönetim kuruluna destek veren veya vermeyen tüm sanayi esnafına teşekkür ederek amaçlarının İsmail Ustael ve yönetiminden aldıkları bayrağı daha yukarılara çıkarmak, Artvin Sanayi Sitesi’ni il genelinde ve çevre illerde daha iyi tanıtabilmek ve tüm Artvin halkına çok daha kaliteli bir hizmet veren sanayi sitesi haline gelebilmek adına gerekli çalışmalarda bulunacaklarını söyledi.

 

Genel Kurul sonrasında Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Osman Yerlikaya, Murat Küçükay, Enver Uzun, Mete Okumuş, Serkan Dursun seçilirken, denetleme kuruluna ise Mehmet Durmuş, Fahrettin Şahin seçildiler.

 

Genel kurul kapanışı sonrasında yeni yönetim kurulu üyeleri tebrikleri kabul ettikten sonra gelen misafirlerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu aralarında yaptığı toplantı ile başkanlığa Osman Yerlikaya’yı seçti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği