Telefon
WhatsApp
Artvin İl Özel İdaresi 7 Mart Spor Kulübüne Sponsor Oldu
reklam1

Artvin İl Özel İdaresi 7 Mart Spor Kulübüne Sponsor Oldu

Artvin İl Özel İdaresi Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Artvin’imizin takımı 7 Mart Spor Kulübü ile 2022-2023 yılı forma sponsorluğu sözleşmesi gerçekleştirdi.

Hayati Akbaş

ARTVİN

Artvin İl Özel İdaresi Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Artvin’imizin takımı 7 Mart Spor Kulübü ile 2022-2023 yılı forma sponsorluğu sözleşmesi gerçekleştirdi. Artvin’de sporun her alanının, özellikle de ülke çapında büyük başarılar elde eden kadın sporcularımızın gelişmesini isteyen Genel Sekreter Ömer Dereci Artvin İl Özel İdaresi olarak bu yönde sorumluluk almaya devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.


Gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasından ötürü memnuniyetini dile getiren Artvin 7 Mart Spor Kulübü Başkanı ve Baş Antrenör Murat Ülker ”Artvin İl Özel İdaresine son zamanlarda yaptıkları bize eşsiz destekler için başta Sayın Valimiz Yılmaz Doruk’a ve Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Ömer Dereci beyefendi ve tüm kurum paydaşlarına çok teşekkür ederiz. Geçmişten bugüne yaptığımız projeleri ve gerek alt yaş kategorisinde gerek kulüp faaliyetleri açısından yaptığımız işleri takdir ettiler.


Kadın Hentbol Takımımıza yaptıkları Manevi destekler paha biçilemez, her şeyden önce bizlere sahibimiz olduğunu hissettirdiler, sporcularımda bunu fark etti ve bu destekleri hisseden sporcularımız özellikle son 2-3 müsabakada harika bir olumlu refleks göstererek ligin en üst sıralarında ki takımlarından puanlar aldık. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmak daha profesyonel bir yapıda Artvin’in genç sporcularına fırsat vermek istiyoruz, kulüp olarak vizyonumuz. Artvin’in tüm dinamikleri ile beraber hareket etmek İl Özel İdaresi bu noktada ilk adımı attı, inşallah diğer kurum ve kuruluşlarda gerekli desteği gösterirler ve bu şehri, şehrin takımını hak ettiği noktaya taşırız” açıklamasında bulundu.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği