Telefon
WhatsApp
Artvin’de Kış Henüz Bitmedi
reklam1

Mart Kapıdan Baktırdı Kazma Kürek Yaktırdı

 

Artvin’de Kış Henüz Bitmedi Artvin’de mart ayının sonu olmasına karşın yağan kar yağışı ‘Mart Kapıdan Baktırdı Kazma Kürek Yaktırdı’ sözünü haklı çıkarırcasına yağdı.

 

29 Mart 2023 Çarşamba günü akşam saatlerinde başlayan kar yağışı başta Artvin Merkez, Murgul, Borçka, Şavşat ve Ardanuç’un yüksek kesimlerinde etkili olurken, kış giderayak son bir kez daha kendisini hatırlattı.

 

Bu yıl geç gelen kış geçte gidiyor. Mart ayının sonu olmasına karşın kar yağışı etkili oldu. Artvin Merkez’de Çarşı Mahallesi ve Orta Mahalle’ye kadar kar yağışı etkisini toprağın üzerini beyaza bürüyerek gösterirken, Orköy ve Atmaca mevkilerinde ise kar kalınlığı yer yer 10 cm’yi geçti.

 

Kar yağışı sadece Artvin Merkez de değil Borçka, Murgul, Ardanuç ve Şavşat’ın yüksek kesimleri ile ilçe merkezlerinin üst mahallelerinde de kendisini etkiledi. Kar kalınlığı yer yer bu ilçelerde 2 cm’den 10 cm’yi bulabilirken, yağan kar yağışı kış aylarının Artvin için henüz bitmediğini gözler önüne serdi. Geç yağan kar yağışı, kar yağışını özleyeceklere son güzelliklerini sunarak kış aylarının son bulmasını sağlayacağı düşünülüyor.

Görüntü : Fatih TÜYSÜZ

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği