Telefon
WhatsApp
Artvin AK Parti’de Özcan Çetin ismi de çok konuşulacak iddialı isimler arasında gösteriliyor.
reklam1

Artvin’de AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı için başvuran isimlerin gerek kariyerleri ve gerekse hayata geçirdikleri projeler ile çok konuşulacaklar.

Artvin AK Parti’de Özcan Çetin ismi de çok konuşulacak iddialı isimler arasında gösteriliyor.

Hayati Akbaş

ARTVİN-

Artvin’de AK Parti’de Milletvekili aday adaylığı için başvuran isimlerin gerek kariyerleri ve gerekse hayata geçirdikleri projeler ile çok konuşulacaklar.

Artvin Ak Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Özcan Çetin ismi de çok konuşulacak iddialı isimler arasında gösteriliyor. Artvin Ak Parti Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunan Özcan Çetin gerek Artvin’de ve gerekse ülkenin değişik il ve İlçeleri ile Yurtdışı projelerin mimari tasarım uygulamaları ve bazılarını da kendi şirketinin hayata geçirmesi takdirle karşılandı.

Özcan Çetin 2006 yılında İstanbul’da kurucusu olduğu Tasarı Uygulama Merkezi ile Ulusal ve Uluslararası alanda tasarım, proje üretimi, taahhüt ve proje yönetimi odaklı Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri vermeye devam ediyor.

Tasarı Uygulama Merkezi olarak, kuruluş tarihinden bu yana gerek yurt içinde ve gerekse yurt dışında konut, turizm yapıları, eğitim yapıları, ofis, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, yönetim yapıları, sanayi ve depo yapıları olmak üzere birçok önemli projelere imza atmış bulunmaktadır. Arhavi’li olmasından dolayı Artvin’e özel bir önem veren Özcan Çetin bu kapsamda Artvin’de birçok projenin projesini oluşturdu ve bazılarını da yine kendi şirketi üzerinden hayata geçirdi. Bu projeler arasında AÇÜ Bitki hayvan müzesi, AÇÜ Arhavi Yerleşkesi, Borçka Atatürk İlk-Ortaokulu, Artvin Saymanlık binası, Artvin Emniyet müdürlüğü, Arhavi Belediye hizmet binası, Artvin İl Özel İdare binası, Artvin 112 Acil Çağrı Merkezi, Borçka Anadolu Lisesi-Öğrenci yurdu, Ardanuç Kaymakamlık binası, Artvin Vakıfbank İÖO-Çok amaçlı salonu, Hopa Sahil Güvenlik binası Ardanuç İHL ve yurdu, AÇÜ Seyitler yerleşkesinde Fen Edebiyat ve Orman Fakültesi projeleri de yer alıyor.

 

Mimar olarak kurucusu olduğu Tasarı Uygulama Merkezi olarak Gerek Fabrika bina ve idare binaları, AVM’ler ve İş Merkezleri, Oteller, Konutlar, Villalar gibi birçok projeye imza attılar. Özcan Çetin yoğun ve hareketli geçen bu iş yaşamı içinde idareci olarak edindiği tecrübe ve birikimleri ile Artvin’e hizmet için yola çıktığını ifade ederek “Ülkemizin çok güzide illeri arasında bulunan Artvin’imizin gerek turizm potansiyelini ve gerekse stratejik olarak coğrafi bir öneme sahip konumu ile de genel yatırımlar içinde hak ettiğinden fazlasını almasını sağlamak, İl merkezi ve İlçelerimizin daha modern konuma kavuşmasını sağlama adına şehir plancılarımızla yapacağımız çalışmalarla modern bir kent ortaya çıkartmak, ülkemiz için enerji yatırımları ile ciddi anlamda bir öneme sahip olması nedeniyle özel olarak İl’in ve İlçelerin ayrıca desteklenmesi adına çalışmalarda bulunma adına bu yola çıktım. İdeallerim var, amaçlarım var, projelerim var. Aday gösterilmem halinde Artvin siyaseti genç, tecrübeli ve dinamik bir isim kazanacaktır” dedi.

 

Mimar ÖZCAN ÇETİN Kimdir? Artvin Arhavi ilçesi Doğumlu-Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. Boran Ekinci Mimarlık, Çamoğlu Mimarlık, Cihan İnşaat’ta çalıştı ve 2006 yılında Tasarı Uygulama Merkezini kurdu ve halen burada çalışmalarına devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Davetli Proje Yürütücüsü olarak da çalışmalarına devam ediyor.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği