Telefon
WhatsApp
Anketlerde Önde Çıkan MHP’li Kuruoğlu, Dikkatleri Üzerine Çekti
reklam1

Anketlerde Önde Çıkan MHP’li Kuruoğlu, Dikkatleri Üzerine Çekti

 

Bir Çok Anket ve Kamuoyu Yoklamasında Önlerde Yer Alan MHP’li Aday Adayı Kuruoğlu, Artvin Halkının Sosyal Medyada En Çok Araştırdığı İsim Oldu

 

Genel seçimler öncesinde siyaset iyice hareketlenmeye başlarken, bir çok sosyal medya sayfası da gerçekleştirdikleri anketler ile Milletvekili aday adayları ile ilgili ölçümlerde bulunuyorlar. Bir çok kamuoyu yoklaması ve anketlerde önde çıkan isimlerin başında MHP’nin aday adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu, sosyal medyada en çok araştırılan isim olmaya başladı.

 

Kendisini yakından tanıyanlar anketlerde önde çıkmasına şaşırmazken, tanımayan vatandaşlarda MHP’nin aday adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu’nu sosyal medyada sıkça araştırıyorlar. Bizde bu haberimizde sosyal medyada çokça araştırılan MHP’nin Milletvekili aday adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu’nu sizler için araştırdık. Özel sektör alanında başarı merdivenlerini bir bir çıkarak parlak bir geçmişe sahip olan Erkan Çağatay Kuruoğlu’na ilişkin işte o detaylar.

 

Erkan Çağatay Kuruoğlu Kimdir?

 

Erkan Çağatay Kuruoğlu, MHP Milletvekili aday adaylığı ile sevenlerinin ve halkın yüzünü güldürdü!

Peki ya Erkan Çağatay Kuruoğlu kimdir? Profesyonel İş hayatında; Tam bir Türk Milliyetçisi, Proje Üreten, Ekip Çalışmasını seven, Çalışkan, Disiplinli, Planlamacı, Karadeniz İnatçılığı olan, Alternatif görüşler önem veren, Dinleyen, Dünyayı tanıyan gezen, Tam bir Lider Ruhlu bir yönetici olarak tanınmakta. Erkan beyde Bu yapılamaz, bunu yapamayız, Terimleri asla yoktur. Onda sorun varsa mutlaka çözümü vardır mantığı var.

Erkan beyin Meşhur Bir lafı var. “Ne yaptığın Önemli değil, Önemli olan Yaptığın işin En iyisi yapmak gerekir”. Ayrıca Türk ve Karadeniz Turizmi konularında dünyayı araştırmak özel hobisidir. Her fırsatta bizi KARADENİZ e davet kar bir kişili olarak birlikte çalışmaktan çok şey kazandığımız hırslı bir yapısı var. Tam bir Lider Erkan Çağatay Kuruoğlu Ne Vadediyor!

 

Sayın aday adayı her zaman amacının yalnızca Artvin’e değil Türkiye’ye, yurdun her kesimine en iyi hizmeti ve yararı sağlamak olduğunu dile getirdi. Sayın vekil aday adayı yapacağı projelerden ve getireceği yeniliklerinin hazır olduğunu belirterek Artvin’in fabrika istihdamını arttıracak düzeyde çalışmalar yapacağını ve böylece Artvin ile birlikte tüm ülkeye fayda sağlayacak bir siyaset gerçekleştirecektir. İş imkânını arttırabilecek projeler imza atacağını her röportajında dile getiren sayın aday, kimseyi ayırt etmeksiniz tüm halka aynı özveri ile yaklaşacağını da ekledi. Sayın Vekil adayı, Turizm eğitimi aldığı için bir konuda ipucu vererek Artvin’i Doğa Turizm konusunda farkındalık oluşturacağını belirtti.

 

Artvin’imizi “Doğa Turizminin Başkenti” yapacaklarını söyledi. Erkan bey: Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Niğde meslek Yüksekokulu Turizm İşletmeciliğinde Bölümünden “Turizm İşletmecisi” olarak 1988 yılında mezun oldu. Turizmde uzun yıllar çalıştıktan sonra 1998 yılında Havacılık sektörüne yönetici olarak geçmiştir.

Sayın Kuruoğlu; Profesyonel iş Hayatını 20017 Yılında bitiren 2be Satınalma Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Sayın Kuruoğlu’nun başarılı yönetim ve ticaret hayatı adından sıkça bahsettirmektedir. Senelerden beri yapmış olduğu çalışmalar ile ülkesine başarılı bir geçmişin Projeler, Yenilikçi Fikirler, Üretim ve ihracat odaklı projeler de istihdam kazandıran Kuruoğlu, bu sefer de hizmetini Milletvekili aday adaylığı ile devam ettirmek istiyor. Erkan Çağatay Kuruoğlu Hayatı! Değerli Milletvekili Aday Adayı, Artvin Arhavi Üçler köyünde dünyaya gelmiştir. Sayın milletvekili aday adayı, hayatı boyunca ülkücü anlayışını benimsemiş birisi olmuştur.

Babasının da öğretmen olması ile beraber çocukluğundan bu yana müthiş olgular ile büyümüş olan aday, memleketine hizmet vermek için canla başla çalışıyor. Sayın Kuruoğlu 2be Satınalma Hizmetleri ve Danışmanlık A.Ş. grup şirketleri de birçok farklı alanda ve branşta uzmanlık hizmeti vermektedir.

 

Birçok birbirinden farklı alanda hizmet veren Kuruoğlu’nun başlıca alanları şu şekildedir:

• Bütçe Yönetimi

• Maliyet Yönetimi

• Pazar geliştirme yönetimi

• Satınalma ve Tedarik Zinciri yönetim

• Havacılık ve catering Yönetimi • Markalaşma ve Marka Yönetimi

• Serbest Bölge ve Dahili İşlemler Yönetimi • Uluslararası Pazarlardan Ürün Tedarik Yönetimi

• Yiyecek İçecek Satış Nokta oluşumu (food court Alan Yönetimi)

 

Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Turizm ve İşletme Bölümü’nden mezun olan Kuruoğlu, iş hayatında birçok farklı alanda yöneticilik yapmıştır.

Yöneticilik deneyimleri ile kazanım sağlamış olduğu; müthiş iletişim, dinleme becerilerinin doygunluğu, şeffaf bakış açısı, güvenilir çalışma standarttı, sorumluluk alma, karar verme ve hedef belirleyici kriterler yer almaktadır. Kuruoğlu, yöneticilik sayesinde kazanım sağlamış olduğu birçok özellik ve kriterlerini memleketi için başarılı bir şekilde kullanacaktır. Yaklaşık 30 ülkenin bölge yöneticiliğini yapan milletvekili aday adayı, uluslararası deneyimleri ile birçok başarıya imza atmıştır.

Sayın aday, uluslararası iş deneyimi sırasında toprağından uzak kaldığı vakitlerde bile, gerek ailesinin memleketinde yaşıyor olması vesilesi ile her zaman ilgi ve alakayı kesmemiştir. Artvin’de yapmış olduğu 1993 ila 19997 seneleri arasında Arhavi Ülkü Ocakları Başkanlığı ile de halka hizmetini sürdürdü.

Gate Gourment USAŞ &Türk Hava Yolları: Satınalma Müdürü (1998-2008 ) Havacılık İkram Hizmetleri Projeler Gate Gourment USAŞ bünyesinde bulunan Lara Beach projesi sorumluluğu Kuruoğlu’na layık görülmüştür. Kuruoğlu USAŞ Bünyesinde Antalya 1 Dış Hatlar 2. Dış hatlar ve İç Hatlar da bulan 300 yakın Yiyecek içecek ünitelerinin Planlama ve hayata geçirme projesinde 2 yıl Satınalma ve Tedarik Zinciri Konularında projeler Müdürü olarak Görev Almıştır.

Gate Gourment USAŞ Antalya Havalimanı Satınalma Müdürü görevini ise 1998 senesinden 2008 senesine kadar başarı ile devam ettirmiştir. Satınalma ve depolama süreçlerinde üstlendiği yönetim anlayışı ile profesyonel anlamda iş deneyimlerini peşi sıra eklemiştir. Bu görevde iken aldığı Teklifle Alman Hava Yolları Kuruluşu Olan LSG SKY Chefs e Transfer Olmuştur Sayın Kuruoğlu; Lufthansa LSG SKY Chefs Satınalma Direktörlüğü 2008 -2013 Alman Hava yolları Lufthansa Grup LSG şirketi bünyesinde Yönetim departmanında yönetim kurulu üyeliği unvanını almıştır.

Bununla beraber Genel Müdürlük deneyiminin de yanı sıra, Satınalma Türkiye Direktörü görevini 2008 senesi ile 2012 seneleri arasında devamını getirmiştir. Firma Uluslararası Satınalma Golabal Satış ve Uluslararası Uçak Firmalarına catering firmalarına Ürün ve Hizmet sağlamıştır. Çalıştığı dönemlerde Türkiye Havalimanlarına, Dünyadan Ürün tedarik Süreçleri yönetmiştir.

 

Ayrıca havalimanları içindeki tüm depo Antrepo ve Dahili işleme rejimine Ürün Tedarik Süresini Yönetmiştir. Yiyecek İçecek ve Havacılık ürünlerinde dünya çalında kontak ve Tedarik süreç yönetimi kendisine bağlı birimler tarafından 5 yıl boyunca yönetmiştir. Projeler Grup çalışmalarında Manager kontratla yönetim anlaşması ile Lufthansa adına AVV Lojistik A.Ş de yönetim kuruluna Genel Müdür olarak atanmıştır. Star Food projesinde de Projelendiren Kuruoğlu, Star Food projesi ile ünlü mamul üretimi proje lideri olarak görevlendirilmiştir.

Alman Hava Yolları Lufthansa grubuna bağlı; Star Food işlenmiş ve paketlenmiş Havacılık Ürünleri Üretim Tesisi kurulumunda büyük rol oynamıştır.

Kuruoğlu, AVV Lojistik Proje liderliğini üstlenerek Projelendirme ve Kurulum Sonrası Yönetim Kurulu Üye ve Genel Müdürlüğünü de üstlenmiştir.

Erasan Grup Firmalar ile kırtasiye makinaları üretimi bünyesinde genel müdürlüğünü 2013 ila 2016 seneleri arası takdim etmiştir.

 

Erkan Çağatay Kuruoğlu, yönetim kurulu başkanlığını yapmış olduğu 2be Satınalma Hizmetleri ve Danışmanlık Dış Ticaret A.Ş. şirketine 2017 senesinden bu yana hala daha devam ettirmektedir. Yurtdışı ve yurt içi birçok projede yer alan Kuruoğlu insanlığa ve istihdama büyük fayda sağlayarak hizmet etmiştir.

Global firma yöneticisi Kuruoğlu, düşüncelerini ve yaptıklarını birçok makale ile paylaşmaktadır. Sayın Kuruoğlu eğitim senelerinde bile aktif olmayı başarmış bir insandır. Üniversite zamanlarında, öğrenci derneklerinde görev almasının ardından yine memleketi Artvin Arhavi Ocak Başkanlığı deneyimi ile de kendinden bahsettirdi.

Profesyonel iş hayatına atılan Kuruoğlu görevlerinden bir süre uzak kaldı. Bu uzaklığa ve mesafeye engel olan durum, uluslararası bazda çalışmalar yapmasaydı.

Görevden uzak kaldığı zamanlarda ise Kuruoğlu, ülkücü yaklaşımını ve Türkiye sevgisini uluslararası mecrada da her zaman savunarak destek çıktı.

 

Sayın Kuruoğlu’nun almış olduğu kişisel gelişim eğitimleri ise;

• Verimlik Artırma,

• Liderlik- İletişim,

• Motivasyon Yönetimi,

• Performans Yönetimi Eğitimi,

• Gümrük Mevzuat Eğitimi,

• Liderlik Gelişim Yönetimi

• Vizyon ODAKLI Stratejik Liderlik,

• Sivil havacılık Eğitimi,

• Sonuç Odaklı Durumsal Liderlik,

• Yetkin Birey Etkin Ekip Yönetimi,

• İçimizden Zirveye Çıkın Semineri,

• Takım Oluşturma Becerisin,

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği