Telefon
WhatsApp
Ankara’daki Artvinliler, Ağız ve Diş Sağlığınız Bir Artvinli’nin işletmesi A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Emanet
reklam1

A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nden Sağlıkta Yeni Bir Çağ

Ankara’daki Artvinliler, Ağız ve Diş Sağlığınız Bir Artvinli’nin işletmesi A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine Emanet

A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankara’nın nezih ve merkeze yakın iş merkezlerinden Çapa İş Merkezi’nde alanında birbirinden maharetli diş ve ağız sağlığı uzman doktorlarından oluşan bir klinik. Kliniğin işletmecisi ise bir Artvinli. Uzun yıllar bu alanda farklı illerde işletmecilik ve yöneticilik yapan Ali Kaptan, Artvin Borçkalı. Birkaç yıldır Ankara Çapa’ya işletmesini taşıdıktan sonra burada yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, alanında uyguladığı başarılı tedavi ve çalışmalarla da gün geçtikçe tüm Ankara halkının aradığı klinik haline geldi. Özellikle Çoruh Postası Gazetesi’nin de adını tüm Artvinlilere duyurmaya çalıştığı A Clinica Dent ile tüm Artvinlilerin ağız ve diş sağlığı artık bir Artvinliye emanet diyoruz. Doktorları arasında Artvinli diş doktorlarının da bulunduğu A Clinica Dent’in işletmecisi Ali Kaptan, tüm hemşehrilerine çağrıda bulunarak ağız ve diş sağlığı konusunda en azından fikir edinmek için kendilerine uğramalarını ve tüm hemşehrilerini kliniklerinde ağırlamaktan mutluluk duyacağını söylüyor.

Ağız ve Diş Sağlığında A Clinica Dent Artık Bir Türkiye Markası

"Güzel Bir Gülümseme En Büyük Mirastır" sloganı ile yola çıkan A Clinica Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Ankarada diş sağlığı sektöründe fark yaratan bir yaklaşım sergiliyor. A Clinica Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Turizm A.Ş. tarafından hayata geçirilen bu öncü kurum, 2019 yılında hasta kabulüne başlamış ve kısa sürede sektörde adından söz ettirmeye başlamıştır.

A Clinica Dent, Dr. Dt. Hakan ÜNSAL, Dr. Dt. Koralp KOZAN, Dr. DT. Hamide Cömert, DR. DT. Ekin Gökmen AKMANSU, Dt. Timur Gültekin, Dt. İrem ACAY ve Dt. Ömer Faruk DELİBAŞ gibi alanında uzman doktorlarıyla, hasta memnuniyetini ön planda tutan uluslararası kalite standartlarında hizmet sunuyor. Sağlık personelinin yakın ilgisi ve ileri tıp teknolojisiyle donatılan tanı-tedavi üniteleri, modern ve ferah mekanlarıyla A Clinica Dent, sağlıkta güvenin yeni adresi olma iddiasını güçlendiriyor.

Poliklinikte sunulan hizmetler arasında; implant tedavisi, estetik diş hekimliği, restoratif diş tedavisi, ağız, diş ve çene cerrahisi, protez diş - protetik diş tedavisi, periodontoloji - diş eti hastalıkları, endodonti - kök kanal tedavisi, ortodonti - diş teli, pedodonti - çocuk diş hekimliği, lamine ve zirkonyum kaplama, estetik dolgu, diş beyazlatma, oral diagnoz ve dental radyoloji gibi birçok alanda hizmet verilmektedir.

 

A Clinica Dent dendiğinde akıllarına ilk olarak memnuniyet odaklı, misafirlerine güven ve kaliteli hizmet veren enerjik bir kurum gelmesini istiyor ve çalışma prensiplerimizi bu doğrultuda ilerletiyoruz.

Dt. Timur GÜLTEKİN: "Dental implant tedavileri, yüksek başarı oranları ve iyileşme süreleri ile hastalarımıza uzun vadeli çözümler sunuyoruz."

Dt. İrem ACAY "Kök kanal tedavisi, doğru uygulandığında diş kaybını önleyerek, doğal dişlerin korunmasına olanak tanır."

Dt. Ekin Gökmen AKMANSU: "Beyaz dolgular ile estetik ve fonksiyonel açıdan üstün sonuçlar elde ediyoruz, sağlıklı gülüşler tasarlıyoruz."

A Clinica Dent, sağlık turizmi alanında da hizmet vererek, yurt dışından gelen hastalara da yüksek standartlarda tedavi imkanı sunmaktadır. Mustafa Kemal Mahallesi, 2123. Cadde, Cepa Ofis Kule, No:2/D 10. Kat 1002-1003, Çankaya/ANKARA adresinde bulunan poliklinik, sağlık ve estetik bir gülüş için sizleri bekliyor.

İletişim için +90 312 557 83 84 ve +90 552 509 07 80 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz. A Clinica Dent, sağlıkta fark yaratmaya devam edecek.

Artvinlilere özel indirim

 

A Clinica Dent’in işletmecisi Ali Kaptan, tüm Artvinlilere Çoruh Postası aracılığıyla selamlarını iletirken, hemşehrilerini kliniklerine davet ederek onların ağız ve diş sağlığı ile itinayla ilgileneceklerini ve hemşehrilerinin karar vermeleri durumunda da onlara çok özel indirimler yaparak ağız ve diş sağlıklarının emin ellerde olacağını ifade ediyor.

 

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği