Telefon
WhatsApp
Akşener: “Ankara’da Faruk Çelik’in Telefonlarına Çıkanlar Olur”
reklam1

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Faruk Çelik Tespiti

Akşener: “Ankara’da Faruk Çelik’in Telefonlarına Çıkanlar Olur”

Geçtiğimiz Pazar günü partisi tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milletvekilliği sistemine ilişkin eleştirilerde bulunduğu esnada AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik ile ilgili önemli bir tespitte bulundu. Akşener konuşmasında sıradan milletvekillerinin telefonlarına Ankara’da bakan yardımcıları ve genel müdürlerinin cevap vermediğini belirtirken, AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik’in telefonlarına ise cevap verildiğini söyledi.

Akşener, partisinin düzenlediği iftar yemeğinde konuşurken başkanlık sisteminde vekillerin değerinin düştüğüne ilişkin eleştirilerde bulunurken, önemli bir itirafta bulunarak bir yandan da Artvin’in ne denli şanslı olduğunu da ortaya koymuş oldu. Akşener, “ Yeni sistem milletvekillerinin gücünü azaltmıştır. Bırakın bakanları, bakan yardımcıları, genel müdürler dahi milletvekillerinin telefonlarına çıkmıyorlar. Faruk Çelik’in telefonlarına çıkanlar olur, o eski bakan olduğu için” ifadelerini kullandı.

Akşener’in bu cümleleri Artvin’in şansını bir kez daha ortaya koydu. AK Parti Milletvekili Bakan Faruk Çelik’in Ankara’da ne denli güçlü olduğu ve sözünün geçtiğini İYİ Parti Genel Başkanı Akşener tarafından bu sözler kabul gördüğünü gösterdi. Bu cümleler özellikle geçtiğimiz günlerde Artvin mitinginde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de Faruk Çelik’e yönelik yapılan eleştirilere Akşener tarafından verilen cevaplar olarak algılandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği