Telefon
WhatsApp
AK Parti Artvin Milletvekili Balta, Yeniden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
reklam1

AK Parti Artvin Milletvekili Balta, Yeniden Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

 

Ve AK Parti’de mevcut milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama ile aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Artvin AK Parti’de beklenen gelişme yaşandı. AK Parti’nin aday adaylığı başvuru süresinin dolmasına dakikalar kala AK Parti’nin mevcut milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama ile yeni dönem için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdiğini ve aday adayı olduğunu duyurdu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Ertunç Erkan Balta, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Kıymetli hemşerilerim; Türkiye Yüzyılı’nın ikinci yarısında ömrünü bu aziz millete hizmet etmeye adamış Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında #Artvin'imize ve ülkemize hizmete devam etmek gayesiyle AK Parti Artvin Milletvekili aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdiğimi siz değerli hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Millete hizmet için yola çıktığımız seçim sürecinin diğer aday arkadaşlarımız, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği