Telefon
WhatsApp
Uraloğlu, Yusufeli Viyadüğü’nün Nisan Ayı İçerisinde Hizmete Gireceğini Açıkladı
reklam1

Uraloğlu, Yusufeli Viyadüğü’nün Nisan Ayı İçerisinde Hizmete Gireceğini Açıkladı

 

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Artvin’e gelen Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Artvin’de gerçekleştirdiği toplantının ardından Yusufeli ilçesine geçerek yapımına devam eden viyadükte incelemelerde bulundu. Bakan Uraloğlu, Yusufeli viyadüğünün Nisan ayının başında hizmete gireceğini söyledi.

Yusufeli ilçesine giderek yapımı devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'ndeki çalışmaları inceleyerek Karayolları ve firma yetkililerinden bilgi alan Uraloğlu, burada kendisini bekleyen partililer ile de görüştü. Bakan Uraloğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Yusufeli Barajı nedeniyle Yusufelililerin doğdukları, büyüdükleri yerleri terk ettiğini, bunun zor bir durum olduğunu bildiklerini söyledi.

" Yusufeli Barajı nedeniyle Yusufelililer, doğdukları, büyüdükleri yerleri terk etmek durumunda kaldılar. Bu oldukça zor bir durum. Ülkemizin bu anlamda yapılması gerekenleri var. Yusufeli halkımız gerekli özveride bulundu. Gerçekten onlara güzel yaşam merkezleri beraberce yaptık, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla. Cumhurbaşkanımız Yusufeli'nin evladını, sizin abinizi, kardeşinizi buraya tekrar gönderdi. Sayın Bakanımız inşallah onları takip edecek, biz de kendisini, bize düşen ne varsa destekleyeceğiz. Bundan sonra Yusufeli inşallah çok daha yaşanır, çok daha güzel bir şehir olma yolunda adımlar atacak. Yusufelililer bütün hatıratlarının olduğu, bütün oradaki anılarının olduğu, kendi yaşadıkları doğdukları büyüdükleri yerleri terk ettiler. Elbette bu zor bir durumdur. Bunu biz biliyoruz ama ülkemizin de ihtiyaçları var ülkemizin bu anlamda yapılması gerekenleri var.

Yusufeli de bu anlamda Yusufeli halkımız gerekli özveride bulundu gerçekten ona güzel yaşam merkezleri beraberce yaptık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla biliyoruz oralarda ufak tefek eksiklikler var ama cumhurbaşkanımız Yusufeli’nin evladını sizin abinizi kardeşinizi buraya tekrar gönderdi. Sayın bakanımızı inşallah onları takip edecek biz de kendisini bize düşen ne varsa destekleyeceğiz.

Onun için bundan sonra Yusufeli inşallah çok daha yaşanır çok daha güzel bir şehir olma yolunda adımlar atacak. Önümüzde bir seçim var bu seçimde de belediye başkan adayımız var. Mevcut belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz yaptığı hizmetlerden dolayı. Yeni başkanımız da inşallah 1 Nisan’dan itibaren daha güzel işler yapma noktasında gayret edecek biz de kendisini destekleyeceğiz.

Tabi şimdi ben inşaat mühendisiyim gerçekten bu köprü ile ilgili güzel hatıralarımız var aldığımız güzel kararlar var şunu söyleyeyim teknik bir detaya girmeden 685 metre uzunluğunda 147 metre ayak yüksekliğinde ve bu itme sürme dediğimiz bu tabletleri kenarda yapıp buraya bir krikolarla beraber sürdüğümüz bir köprü ve Türkiye’de kendi sınıfında önemli köprülerden bir tanesi.

İnşallah önümüzdeki ay içerisinde de bu köprüyü bitirerek biz hizmeti açmış olacağız Yusufeli‘nin hizmetine vermiş olacağız. O manzaradan baktık mı aşağısını boğaz düşünelim bunu da boğaz köprüsü düşündük mü gerçekten güzel bir manzara olmuş olacak hayırlı uğurlu olsun. Ben Yusufeli hemşerilerimiz kardeşlerimizin Ramazan’ı Şerifini kutluyorum Allah-u Teala mübarek etsin diyorum inşallah 31 Mart’ta da kendilerinden yüksek bir şekilde biz Allah‘ın izniyle tekrar Yusufeli alacağız ama yüksek oy oranıyla almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Uraloğlu, programına katılan partililerle günün anısına fotoğraf çekindi. Burada bir süre AK Parti Artvin Milletvekili Bakan Faruk Çelik ve beraberindekilerle görüştükten sonra Rize’ye hareket etti.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği