Telefon
WhatsApp
Orta Mahalle Muhtar Adayı Ali Yıldırım, Hizmet İçin Aday Olduğunu Açıkladı
reklam1

Orta Mahalle Muhtar Adayı Ali Yıldırım: Mahalleme Hizmet İçin Adayım

Yerel seçimler öncesinde Artvin Merkez’de en çok muhtar adayının yarışacağı Orta Mahalle’de özel sektörde yılların verdiği tecrübeyi muhtarlıkta kullanmak amacıyla yola çıkan Ali Yıldırım, mahallesine hizmet etmek için aday olduğunu ifade etti. Gazeteci Tolga Gül’e konuşan Ali Yıldırım, mahallenin yeterli hizmet alamadığından yola çıktığı için ilgili kurumlar ve siyasilerle iyi ilişkiler kurarak mahalleye hizmet getireceğini belirtti.

Orta Mahalle muhtar adayı Ali Yıldırım, 43 yıldır Orta Mahallede ikamet ettiğini ve mahallesinin hizmet almadığını gördüğü için yola çıktığını belirterek devlet kurumları ile iyi iletişimler kurarak mahalleye hizmet getireceğini belirtti. Mahallesinin sorunlarını bildiğini vurgulayan Ali Yıldırım; “ 1982 doğumluyum. Orta Mahallede ikamet ediyorum. Mahallemde Seç Market’in sahibiyim. Marketim Artvin Kültür evi yolundadır. Sabah 7.00 akşam 23.00 arasında açıktır. 18 yıllık özel sektör tecrübemden sonra ticarete atıldım. 2023 yılında seç marketi kurdum ve işletmemi devam ettiriyorum. 3’üncü nesil ticaretle uğraşan bir ailenin mensubuyum. Yarı kurumsal olan Seç Market işletmeciliği ile mahalleme hizmet ediyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım. Muhtar adayı olmamdaki yegane sebep mahallemin yeterince hizmet alamamasından kaynaklıdır. Güzel bir aza listesi hazırlayarak muhtar adayı oldum” dedi.

İnsanlarımıza Dokunacağız

 

Başlıca amacının mahalle sakinlerinin gönüllerine dokunmak olduğunun altını çizen Ali Yıldırım; “ Başlıca hedefimiz mahallemizin sakinlerinin kalplerine dokunmak olacak. Derdi olanın dermanını bulabilmek için 7 gün 24 saat koşturacağız. Ben ve azalarım her kesimi destekleyen güçlü bir kadroyuz. İnşallah güzel hizmetler yapacağız. Orta mahallede 3 binin üzerinde yaşayan nüfus var. Burada üniversite öğrencileri de bulunuyor. Yurtların önemli bir bölümü bizim mahallemizde ama öğrencilere yönelik çalışmalar yok. Ayrıca mahallemizde bankamatik dahi bulunmuyor. Mahallemize dolmuşlarda girmiyor. Tespit ettiğimiz 3 bölgeye sabah ve akşam olmak üzere dolmuşun girmesini sağlatacağız. Yaşlı insanlarımız var ve onların yoğun talebi bulunmakta. Ayrıca gelen üniversite öğrencilerine sahipte çıkıldığını düşünmüyoruz. Ben gerçekten ihtiyaçlı ve okuyan başarılı öğrencilere de burs vermeyi düşünüyorum. Elimizden gelen miktarda ve sayıda bunu gerçekleştireceğiz. Ayrıca çocukların yoğun yaşadığı mahallemizde çocuk parkları yok. Belediyemizle irtibat halinde olarak çocuk parkı yapılmasını sağlatacağız. Sonuçta ben muhtar adayıyım. Öyle uçuk vaatler veremem. Ben hizmet yapacağım. Sorunlarımızla ilgileneceğim. 7 gün 24 saat ulaşılacak bir muhtar olacağım. Genç ve dinamik ekibimle yapılamaz denilen her işe inat tüm işlere sonuçlandırmak için parti ve kışı ayrımı yapmadan güler yüzümüzle boy yolda bizde varız diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği