Telefon
WhatsApp
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Artvin’de
reklam1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Artvin’de

Akşener: Demirhan Başkan, Çalmadın, Kayırmadın İşte Bu Yüzden Seni Aday Yapmadılar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Artvin’i ziyaret ederek iftar programında partilerle bir araya geldi. İftar programında bir konuşma yapan Meral Akşener, Demirhan Elçin’i aday yapmalarının nedenlerini anlattı ve CHP’nin Elçin’i aday yapmamasının nedeni olarak çalmadı, çırpmadı ve kayırmadığı için aday yapılmadığını ileri sürdü.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Akşener’in katılımıyla 24 Mart Pazar günü Artvin Şelale Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar programına çok sayıda il ve ilçelerden gelen İYİ Partili ve Artvin halkı katıldı.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener iftar yemeği organizasyonumuzda hemşehrilerimizle buluştu. İftar Programının ardından İlk olarak İl Başkanı Yusuf Sağlam, konuşma yaparak Genel Başkan Meral Akşener ve beraberindekilerine hoş geldiniz” dedi. Sağlam, Artvin’de seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve Artvin Merkez’de ve aday gösterdikleri tüm ilçelerde seçimlerin mutlak favorileri olduklarını belirtti. Sağlam, Artvin Merkez’de de Demirhan Elçin ile seçimleri kazanarak Genel Başkan Meral Akşener’e müjdeyi vereceklerini ifade etti.

 

Demirhan Elçin: Sayın Genel Başkanım, Size Kazandık Müjdesini İnşallah İlk Ben Vereceğim

Artvin Belediye Başkanı ve İYİ Parti Artvin Belediye Başkan adayı Demirhan Elçin, 5 yıl boyunca Artvin’e güzel hizmetlerde bulunmalarına karşın CHP tarafından bir takım göstermelik anketler sonucunda aday yapılmadığını ve Artvin halkına sorduktan sonra İYİ Parti’den Genel Başkan Meral Akşener’in teklifleriyle aday olduğunu söyledi. Elçin konuşmasında; “5 yıl önce sizlere, 'Sizler beni mahcup etmeyin, ben de sizleri mahcup etmeyeceğim' demiştim. Huzurlarınıza sözümü eksiksiz yerine getirmiş bir belediye başkanı olarak çıkmış olmaktan çok mutlu, onurlu ve gururluyum. Önümüzdeki pazar günü seçimlerde, yine önce Allah'ın izni, sonra desteğinizle yeniden belediye başkanı seçilerek Türkiye'nin cesur yüreği, demir bileği, iyilerin lideri Sayın Meral Akşener’e Cumhuriyet Kenti Artvin'imizin dik duruşunu, Artvin Kazandı haberini hediye edeceğiz. HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, KAZANACAĞIZ, KAZANACAĞIZ, KAZANACAĞIZ” ifadelerini kullandı.

Akşener: Çalmaya da Çaldırmaya da Ahbap Muamelesi Yapılan Bir Ülke Durumundayız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener iftar programında bir konuşma yaptı. Akşener, konuşmasına başlarken Kafkas Kökenli bir ailenin gelini olduğunu ifade etti. Akşener konuşmasında; “Demirhan Başkan'la ilgili arkadaşlarımızdan duyduğumuz en önemli kanaat, çalmaz çaldırmaz, yemez yedirmez. Yani hırsızlığa yol vermez. Böyle dediler. İşte sizi bu yüzden aday yapmadılar Demirhan Başkan. Ama Benim için çok kıymetlisiniz. Gerçekten çok kıymetlisiniz, Cenab-ı Hak sizden razı olsun. Demirhan Başkan’ın eşi Suna hanımla konuşuyorduk, bana dedi ki; ‘ Daha önce şoförlü araba tahsis edildiği halde benim eşim bana şoförlü araba tahsis etmedi. Bir kere daha tebrik ediyorum Başkanım. Benim kocamda senelerdir trenle gider gelir işe ben de onunla gurur duyuyorum. Demirhan Başkan, eşine araç tahsis etmemiş onun yerine sosyal belediyecilik yapmış. Şehit ailelerine, gazilere ve yaşlılara ücretsiz servis hizmeti vermiş. Biz işe Demirhan Elçin’i o yüzden aday yaptık. Her şekilde kendisine güveniyoruz ve seçimi de kazanacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Akşener konuşmasının devamında; “Türkiye'nin vergilerinden Artvin'e ayrılan parayı karısına, çocuğuna araba kiralayıp, şoför kiralayıp tahsis etmemiş, onun yerine sosyal belediyecilik yapmış. Elbette sevgili kardeşim, değerli başkanım seni tekrar aday göstermezler. Muhtemelen bunu bilmiyorum, asabi bulunuyorsundur. Ben de bayağı asabi bulunurum. Çünkü dürüst insan, para pulla alakası olmayan insan, hırsızın karşısında asabi oluyor. Biz adam pışpışlayamıyoruz" diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Partililere seslenerek, "Artvinlilerin doğru hizmet alması, doğru hizmetin en iyi şekilde yapılması ve mümkün olduğunca Artvin'in parasının Artvin'e harcanması için ben sizlerden, özellikle İYİ Partili kardeşlerimden yani dün bir çalıştıysanız, bugün on çalışmanızı istiyorum. Böyle bir iddia ki Demirhan başkanı seçmeli, seçtirmelisiniz. Hakkım varsa helal etmem. Çünkü dürüstlüğü sebebiyle aforoz edilen bir kardeşimizi seçmek boynumuzun borcudur. Böylesine dürüst ve hizmet adamı Demirhan Elçin’i yeniden başkan seçin ve dürüst belediyecilik ve hizmet belediyeciliği devam etsin” dedi.

Akşener konuşmasının son bölümünde; “ Millet İttifakı sürecinde Türkiye'nin kazanması için İYİ Partinin kaybetmesini göze aldık. Birinci önceliğimiz Türkiye ve Türk milleti. Bunun üzerine biz seçimi bitirdik. İstanbul, Ankara, Adana, Antalya gibi şehirlerde seçimler alındı. Biz 19 ilçe, 4 belde belediyesi ile işi bitirdik. Hiç de pişmanlık duymadık. Geldik 2023 seçimine, işte o zaman anladım bu tahterevalli çok rahatmış. 21 Eylül'de 5 arkadaşımla Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettim. Genel Başkan yardımcılarım ile birlikte gittik. Ben kendisine dedim ki 'İstanbul ve Ankara belediye başkanlarından birini aday edecekseniz biz varız. O zaman öbürünü geri çekin. Şayet ikisini de aday etmeyeceksiniz, daha altılı masa kurulmuş değil. O zaman her iki arkadaşımızı da uyarın. Çünkü seçmeni taraftar haline, futbol kulübü taraftarı haline getiriyorlar.' dedim. Vallahi beni kimse duymadı. Hayat boyunca kimse duymadı. Neyse kabahatler benim olsun. Anladık ki İstanbul'u kazanmak Türkiye'yi kazanmaya yetmiyormuş. Bu seçimlere Allah'ım şahittir, sizler için hür ve müstakil olarak giriyoruz. Kendimizi tarttırıyoruz, sizin tartınızda. Pek çok hakaretler edildi, pek çok iftiralar atıldı ve gördük ki yoldaşla candaş arasında hiçbir fark yokmuş. Yani adamcılık konusunda hiçbir fark yokmuş. Dediğini yaptırma konusunda hiçbir fark yokmuş. Daha vahimi yolsuzluk konusunda da herkes memnunmuş, yönetici kitle. Kimse kimseden rahatsız değilmiş, herkes rahatmış. Üzgünüm o rahatları bozacağım. Seçime 6 gün kaldı. Bu süreçte emekli maaşlarının azlığı, atanamayan öğretmenler ve mülakatın kaldırılması konusunda söylemlerimi sürdüreceğim. Sizlerden söz alarak aranızdan ayrılmak istiyorum. Demirhan Elçin’i yeniden Başkan seçecek misiniz?” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ziyaretinin anısına Artvin’in simgesi olan boğa figürlü plaket hediye etti.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği