Telefon
WhatsApp
İsrafil Kışla, Karış Karış Artvin Diyor, Cumhur İttifakı’nın Adaylarına Oy İstiyor
reklam1

İsrafil Kışla, Karış Karış Artvin Diyor, Cumhur İttifakı’nın Adaylarına Oy İstiyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, karış karış Artvin’i geziyor ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan adaylarına ve il genel meclis adaylarına destek için seçmenle yüz yüze görüşerek oy istiyor. Kendi adaymış gibi yoğun seçim çalışmalarında bulunan Kışla, kendi doğduğu topraklar olan Şavşat ilçesinde yoğun bir program gerçekleştirdi. Önce esnaf ve vatandaşı gezen Kışla, akşam da AK Parti tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Kışla, “Şavşat Cumhur İttifakı’nı özledi. Yeniden Hizmet için Şavşatlı hemşehrilerim yeniden Cumhur ittifakı yeniden hizmet diyecektir” diye konuştu.

Kışla İftar Yemeğine Katıldı

İsrafil Kışla ve AK Parti Şavşat Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın İlçede Faaliyet Sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları ile AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen İftar Yemeğinde Bir araya Geldiler

İftar yemeğine Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Sn.İsrafil Kışla, Ak Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın, Ak Parti Şavşat Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Sedat Demir, Şavşat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri adayları, Partinin Kadın Kolları ve Gençlik kolları katıldı.

Yapılan dualar ile açılan oruç sonrası Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sn. İsrafil Kışla bir konuşma yaparak, Belediye Başkan adayı Durmuş Aydın’ın bu ilçenin sorunlarını çözecek aday olduğuna dikkat çekerek seçilmesi için birlik beraberlik içerisinde destek olunmasını istedi.

Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın’ da yapmış olduğu konuşmada belediyecilikten geldiğini ve Sivil Toplum Kuruluşlarında da başkanlık düzeyinde görevler yaptığını ifade etti.

Durmuş Aydın bu ilçe için mutlaka ve ivedilikle yapılması gereken işleri kısa vadede ve uzun vade  olarak belirledik. Bu ilçenin yönetimini ortak akılla sizlerle istişare ederek yapılmasının güzel sonuçlar çıkaracağına dikkat çekerek projelerini anlattı.

Durmuş Aydın; “İlçenin sorunlarını çözmede Ak Parti iktidarının ayrıca Sayın Bakanımız Faruk Çelik beyin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın İsrafil Kışla beyin büyük desteklerini her zaman yanında hissetmiş olmaları bu sorunların çözümünde bizlere büyük bir kolaylık sağlayacaktır” dedi.

Ak Parti Şavşat İlçe Başkanı Cemal Aydın’ da yapmış olduğu konuşmada bu seçimi almak için düzenli bir çalışma içerisinde olduklarını ilçenin sorunlarını çözebilecek bir aday ile yola çıkmış olmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek bütün katılımcılara teşekkür etti.

Samimi bir havada afiyetle yenilen iftar yemeği sonrası hatıra fotoğraf çekimi ile etkinlik tamamlandı.

 

Kışla, Karış Karış Geziyor, Adeta Kendi Adaymış Gibi Çalışıyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, 2018 yılında vekilliği bırakmış olmasına rağmen o tarihten beri her seçimde bizzat kendi adaymış gibi seçim çalışmalarına katılıyor ve Cumhur ittifakı ve AK Parti’nin adaylarına oy istiyor. Bu kapsamda Artvin’i karış karış gezen Kışla, seçmenden Cumhur ittifakının adaylarına destek istiyor. Mütevazi kişiliği ve insan ayırt etmeden, siyaset üstü kişiliği ile hizmet adamı olarak halkın tüm kesimleri tarafından sevilen Dr. İsrafil Kışla, gittiği her bölgede sıcak bir karşılama ile karşılanıyor. Dr. İsrafil Kışla’nın son durağı Şavşat oldu. Şavşat’ta görüşmedik ve elini sıkmadık vatandaş bırakmayan Dr. Kışla, yeniden Cumhur İttifak’ı, yeniden hizmet denilmesi gerektiğini belirterek 5 yıl boyunca hizmetten uzak kalınan ilçeden yeniden hizmet denileceğine yürekten inandığını ifade ediyor. Kışla, “ Haydi yeniden Şavşat için Cumhur ittifakı, haydi yeniden hizmet diyelim” diyerek görüştüğü her vatandaştan hizmet için oy istedi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği