Telefon
WhatsApp
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Artvin'e geldi.
reklam1

Gençlerle iftar programında buluştu

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Artvin'e geldi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda GSB Ramazan programında sporcular ve gençlerle iftar sofrasında bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, burada yaptığı konuşmasında gençlere seslendi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Türkiye’nin dört bir tarafında gençlere ve spora olan yatırımlarının devam ettiğini kaydeden Eminoğlu, bu anlamda Artvin’de de çok güzel çalışmaların bu güne kadar yapıldığını bundan sonra da yapılmaya devam edeceğini vurguladı.

“Gençlerin ve sporun yüzyılı olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz”

Eminoğlu, “81 vilayetimizdeki 500’e yakın Gençlik Merkezlerimizde biz istiyoruz ki gençlerimiz sporda olduğu gibi sanatta, kültürde, teknolojide, ilimde, bilimde de çok yönlü gelişsin istiyoruz. Burada yetişen gençlerimiz Hopa’ya, Yusufeli’ne, Artvin’e, İstanbul’a, Ankara’ya, Türkiye’ye, bütün insanlığa hizmet etsinler. Sizler buralarda yetişeceksiniz. Kendinizi çok yönlü bir şekilde geliştirerek hem Gençlik Merkezlerimizde hem de üniversitelerde Genç Ofislerimizde aynı şekilde Türkiye’nin dört bir tarafındaki Gençlik Kamplarımızda, KYK yurtlarımızdaki Gençlik Merkezlerinde, Genç Ofislerinde yani Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sunmuş olduğu bütün imkânlar gençlerimizin hizmetindedir.” şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor İl Müdür V. Hayati Güneri, burada yaptığı konuşmasında, “Elbette bütün işlerde başarılı olmak, kazanmak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirmek en büyük gayemiz. Ancak bütün bunlardan daha önemlisi gençlerimizi ahlaklı, zeki, çevik, büyüklerine saygısı olan küçüklerine sevgisi olan, vatan sevgisiyle birlikte büyüyen gençler olarak yetişmesi noktasında bakanlığımız ve bizler gayret ediyoruz.” dedi.

 

Gençler Kocatepe’den spor sponsorluğu müjdesi aldı

Türkiye’de en iyi iletişim biçiminin sporla sağlandığını ifade eden AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, “Biz spor sayesinde bu kenti canlandırdık. 5 yıl önce burada ayda en az bir tane ulusal ya da uluslararası yarışma vardı. Bizim için Artvin’e yapılan bu sportif aktiviteler sadece spor olsun diye yapılmadı. Çok daha farklı anlamlar ifade ediyordu. Ekonomiydi, ticaretiydi, canlanmasıydı, şehrin yaşam sevgisinin artması, yüzlerin gülmesiydi. 5 yıl boyunca bunu fazlasıyla yaptık.” dedi.

Kocatepe, “Yeni dönemde şehrimizdeki spor kulüplerine hangi branş olursa olsun Artvin Belediyesi olarak isim sponsoru olacağız. Doğukan İslamoğlu Spor Kültür Sanat Merkezimizde antrenman salonları en altında olacak orada da amatör branşlarla alt yapıya destek olacağız. Böylece de bu şehrin çocuklarına belediye daha da iyi hizmet vermiş olacak. Artvin’de bir rehabilitasyon çalışması olarak engelli sporunu öne çıkartacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın da destekleriyle Artvin engelliler içinde bir cennet haline gelecek. Belki bir spor kulübü kurarsam bunun adı da Engelliler Spor Kulübü olacak. Cıvıl cıvıl, ışıl ışıl bir Artvin diyoruz. Bunu da en güzel sporcularımızla sizlerle birlikte başaracağız.” ifadelerine yer verdi.

Gençlik Kampı Merkezi Talep Etti

 

Eminoğlu’na, Gençlik Kampı Merkezi talebinde bulunan Kocatepe, “Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı iken Kafkasör’de ormanın içerisinde bir gençlik kampımız vardı. Sonra orası turizm merkezi oldu kamp merkezimiz kapandı. Orasını tıpkı geçmişte olduğu gibi Gençlik Kampı Merkezi yapalım. 100 yataklı bir projemiz olsun. Gençlerimizi temiz havayla tanıştıralım. Bunu yaparsa Gençlik ve Spor Bakanlığı yapar, yaparsa AK Parti yapar.” şeklinde konuştu.

Programa; Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Hayati Güneri, İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Artvin İl Müftüsü Mesut Harmancı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadettin Dağ, AK Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Özgüler, kurum personeli, il ve ilçelerinde çeşitli branşlarda sportif faaliyetlerde bulunan sporcular ve antrenörleri katıldı.

Kaynak: www.gundemartvin.com

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği