Telefon
WhatsApp
Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kapı Kapı Gezerek Seçmenle Buluştu
reklam1

Kocatepe’den Sürpriz Seçmen Ziyareti

Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe Kapı Kapı Gezerek Seçmenle Buluştu

 

Cumhur ittifakı Artvin Belediye Başkana adayı Mehmet Kocatepe, yoğun seçim programı kapsamında seçmenleri unutmayarak mahalle mahalle, sokak sokak, bina bina, kapı kapı gezerek seçmenle buluştu. Seçmenin kapısını çalan Kocatepe, seçmene broşürlerini bizzat kendisi verdi ve seçmenin taleplerini bizzat seçmenden dinledi.

Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, kapı kapı gezerek seçim çalışmasında bulundu. Kocatepe, seçim broşürleri dağıtan partililere de sürpriz yaparak seçim çalışmalarına aktif olarak katıldı. Seçim broşürlerini dağıtmak için hazırlanan paketleri eline alan Başkan Kocatepe, binalara çıkarak seçmenin kapısını çaldı. Zilleri çalan vatandaşlar kapılarını açtıklarında Başkan adayı Mehmet Kocatepe’yi görünce şaşırırken, Kocatepe vatandaşlara ‘Hayırlı Ramazanlar’ temennisinde bulunurken, kendisinden beklentileri de bizzat vatandaştan dinlemiş oldu. Yaklaşık 100 dairenin kapısını çalan Başkan Kocatepe, seçmenden büyük ilgi görürken, Kocatepe’nin bu davranışı samimi bir davranış olarak değerlendirildi.

Kapıları çalan vatandaşlar ilk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını belirterek; “ Kapımız çalınca karşımızda belediye başkan adayını görmek bizleri şaşırttı. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizimle samimi bir şekilde konuştu. Beklentilerimizi sordu. Hediyelerini verdi. Bir partinin adayının bizzat kapımıza gelmesi bizi duygulandırdı” diye konuştu.

Başkan Kocatepe ayrıca gittiği bölgelerde vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşlarla yüz yüze görüşerek hasbihal eden Başkan Kocatepe, vatandaşlara kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kocatepe, “ Alışılagelmişin dışında bir seçim çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşımız bizim samimiyetimizi, biz de onların samimiyetini görüyoruz. Bizzat bana taleplerini iletiyorlar. Yüz yüze seçim çalışması en etkili seçim çalışması. Bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği