Telefon
WhatsApp
Bakan Faruk Çelik’ten Kapı Kapı Seçmen Ziyareti
reklam1

Bakan Faruk Çelik’ten Kapı Kapı Seçmen Ziyareti

Zil çaldı, Gelen Faruk Çelik

Bakan ve Artvin Milletvekili Faruk Çelik, milletvekili adayı olduktan sonra yaptığı gibi yine kapı kapı gezerek seçmenlerin kapısını çalarak seçmenle direk temas kurdu.  Gerek konuşmaları gerekse de yoğun koşuşturması ile bu seçimlerde Artvin ve ilçelerinde belediyelerin tamamını kazanma arzusunu gösteren Faruk Çelik, mütevazi kişiliği, güler yüzü ve samimiyeti ile de gönüllerde de taht kurmaya devam ediyor.

Artvin Milletvekili adaylığı ve milletvekili olduktan sonra büyük bir tevazu ile tüm Artvin halkının gönüllerini kazanan Bakan Faruk Çelik, geleneği sürdürerek kapı kapı gezerek seçim çalışmasında bulundu. Artvin Merkez’de vatandaşların yoğun yaşadığı binalara sürpriz ziyaretler gerçekleştiren Çelik, seçmenin kapısını çalarak yüz yüze temas kuruyor. Zilleri çalan ve karşılarında Bakan Çelik’i gören vatandaş şaşkınlığını gizleyemezken, Bakanın bu davranışları “ Boşuna Faruk Çelik olmamış. Tevazu, samimiyet, işte siyaset bu” dedirtti.

Bakan Çelik, seçmenlerle yüz yüze iletişim kurarken, seçmenin taleplerini de bizzat öğrenmiş oluyor. Cumhur ittifakının adaylarının ve ekiplerinin çalışmalarına destek veren Bakan Çelik’in bu davranışları büyük bir morale neden olurken, seçim çalışmalarında bulunan partililere de büyük moral veriyor. Bakan Çelik’in bu çabasını gören adaylar ve partililer daha şevk ve arzu ile çalışırken, Bakan Çelik’i kapılarında gören vatandaşta bu sıcaklıktan daha fazla ilgileniyor. Bakan Çelik’in ev ziyaretlerini bir çok ilçede daha gerçekleştirileceği öğrenildi.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği