Telefon
WhatsApp
Artvin’in Kapı Pencere Sistemlerinde Ulusal Markası Sertpen’in İftar Geleneği Devam Ediyor
reklam1

Artvin’in Kapı Pencere Sistemlerinde Ulusal Markası Sertpen’in İftar Geleneği Devam Ediyor

Hızır Sert: Amacımız Artvin ile birlikte büyümektir

Artvin’in kapı pencere sistemlerinde ulusal markası haline gelen Sertpen PVC Doğrama San.Tic.LTD.ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Sert’in her ramazan gerçekleştirdiği geleneksel iftar buluşması bu yıl da gerçekleştirildi. Geleneği sürdüren Sertpen iftar programına Artvin’in seçkin simaları ile fabrika çalışanları katıldılar. Tam bir kaynaşmanın gerçekleştirdiği iftar programına AK Parti eski milletvekili Ertunç Erkan Balta, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, Hızır Sert’in babası Kazım Sert’nin yanı sıra ilimizin siyaset, ticaret, basın ve bürokrasi kesiminin seçkin isimleri katıldılar.

İftar programında tüm misafirlerine katıldıkları için teşekkür eden SERT PEN PVC DOĞRAMA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Sert kısa bir konuşma yaparken; “ Bu akşamki iftar yemeğine teşrif ederek bizleri onurlandırdığınız için en içten teşekkürlerimi sunarız. Sizinle bir araya gelmek, değerli zamanınızı bizimle paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk ve şeref oldu. Soframızı şenlendiren samimi sohbetleriniz ve birlikte geçirdiğimiz keyifli vakit için minnettarız.

Ramazan’ın bereketini sizlerle paylaşmak bize huzur ve manevi bir doyum verdi. Gelecek iftarlarda ve diğer etkinliklerde de bir araya gelmeyi ümit ediyoruz. Katılımınız ve desteğiniz için tekrar teşekkür ederim. Amacımız Sertpen Markası’nın ülkemizin bir markası haline getirmektir. Biz sadece Sertpen olarak değil Artvin ile birlikte büyümek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İftar programına katılan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, Sertpen fabrikasında çalışan işçilerle sohbet ederek ara verdikleri belediye yönetiminde ilimizdeki çalışanların yoğun streslerini ve yorgunluklarını atabilecekleri bir şehir ortaya çıkarmaya çalışacaklarını söyledi.

İftar programı ateş başında çay sohbeti ile son bulurken, misafirlerini kapıda karşılayan Hızır Sert, misafirleri ayrılırken de bizzat kapıdan uğurladı. İftar programına katılan misafirlerde Sertpen ailesinin kısa süreliğine de olsa bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ve bu güzel programı düzenlediği için Sertpen Ailesine ve Hızır Sert’te teşekkür ettiler.

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği