Telefon
WhatsApp
Ardanuç Belediye Başkan adayı Yılmaz, Ardanuç’a yeni giriş yolu ve modern kent meydanı yapacağız
reklam1

Ardanuç Belediye Başkan adayı Yılmaz, Ardanuç’a yeni giriş yolu ve modern kent meydanı yapacağız

Emrah Yılmaz: Artık Ardanuç’ta Değişim Vaktidir

Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Emrah Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinde Ardanuç halkının destekleriyle seçimleri kazanacaklarını belirterek göreve geldikten sonra başlayacakları ilk projelerin ilçeye yeni giriş ve yol güzergah projesi ile modern bir kent meydanı projesi olduğunu söyledi.

Ardanuç Belediye Başkan adayı Emrah Yılmaz, yaptığı açıklamada; “ Ardanuç ilçesi belediyecilik açısından diğer ilçelerimize göre geride kalmış görünmektedir. Bunun başlıca sebebi iktidar partisinden belediyenin seçilmemiş olmasıdır. Şimdi önümüzde güzel bir fırsat bulunmaktadır. Cumhur ittifakı 5 yıl boyunca iktidarda ve Faruk Çelik gibi devlet deneyimi üst düzeyde, bakanlık yapmış ve taleplerimize Ankara’dan güçlü destek alacak bir devlet adamı var. Bu ilçemiz için tarihi bir fırsattır. Bunu seçim çalışması boyunca görüştüğümüz vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Daha modern bir Ardanuç vadediyoruz. Halkımız oy verir bizi desteklerse projelerimizin hepsini gerçekleştireceğiz. İlk olarak ele alacağımız konuların başında ilçemize yeni bir giriş ve yol güzergahı projesi olacak. İlçemiz Ardanuç Belediyesi’nin giriş ve yol güzergahı projesi ile ilçemizin ulaşım altyapısını geliştireceğiz. Yenilenen yollar, trafik akışını düzenleyerek vatandaşların ve ziyaretçilerin seyahat deneyimini iyileştireceğiz. Bu proje Ardanuç’un giriş noktalarını modernize ederek şehir içi ve şehirler arası ulaşımı daha güvenli ve verimli hale getirmeyi hedeflemektedir” dedi.

Bir diğer önemli projenin ise Kent Meydanı Giriş ve orta refüj düzenlemesi olduğunu anlatan Emrah Yılmaz, Ardanuç’un hizmetlerin en iyisine layık olduğunu ve göreve geldiklerinde Ardanuç halkına ayırt etmeden hizmetkar olan bir belediye başkanı olacağını sözlerine ekledi.

 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

uzaunkaya

Reklam

300*250

Artvin Nöbetçi Eczaneler

Artvin nöbetçi eczaneleri
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği